Ponedeljek, 17. 5. 2021, V pozitiven popoldan Lune v levu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v nov teden, ki ga začenjamo z rastočo Luno v raku in v nedeljo sklenemo z Luno v tehtnici. Danes bomo zlahka uveljavljali svojo voljo, moč, izkazali pogum, odločnost, saj nam je v podporo trigon Sonca v biku in Plutona v kozorogu. Sonce v četrtek preide v znamenje dvojčka, obdobje bika se bo končalo, danes pa smo v idealni poziciji, da naredimo pomemben korak in napredujemo ne glede na vse ovire. Začrtajmo si smernice tega tedna in se jih držimo, kolikor se le da, saj nas proti koncu tedna čaka kvadrat med Merkurjem in Neptunom, ki bo z zmedo, iluzijami ali lažmi omajal naša prepričanja. Ne dovolite mu tega.

Današnjem ovire so predvsem čustvene narave, saj Luna v raku že zdaj zjutraj oblikuje utrujajočo opozicijo s Plutonom, ki ji vzbuja nelagodje in prastrah, da bo ostala sama in zavržena, nakar preide v fazo praznega teka in nas popoldan ob 14.44 obsije z novimi energijami kot Luna v levu.

Zdaj smo že navajeni, da njeno bivanje v znamenju leva prinaša napetosti, saj bo razdvojena med dopoldanskim kvadratom z Uranom, ki jo spodbuja, naj sledi svoji osebni revoluciji, in popoldansko opozicijo s Saturnom, ki njeno kreativno navdušenje hladi in ji pod noge v obliki pravil in obveznosti meče nove ovire.

Ampak ta nasprotujoča čustva nas čakajo šele jutri, saj bo danes Luna v levu še osvobojena teh vplivov. Četudi se nam v tem trenutku ne zdi, da bi lahko dan prinesel še kakšno pozitivno energijo, novico, dogodek, se zna zgodba popoldan spremeniti. Dovolimo si začutiti ustvarjalni, ljubeči tok življenja, ki je v vsakem od nas. Ne skrijmo se v svojo lupino, ne bodimo prestrašeni.

Znamenje leva nas spodbuja, da brez sramu pokažemo svojo unikatnost, storimo nekaj pogumnega, tudi prijazno zarjovemo, da pritegnemo pozornost ali opozorimo nase, na svoje potrebe.

Bodimo močni in svetlih misli, nahranimo se z dobrimi dejanji in besedami.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -