Ponedeljek, 16. 8. 2021, Z Venero v tehtnici ljubezen postaja bolj harmonična

Morda vas zanima

- Oglas -

V nov teden vstopamo na krilih Lune v strelcu in z Venero, sveže prispelo v znamenje tehtnice, kar prinaša nove spremembe energij v bolj lahkotno smer. Teden prinaša tudi petkov premik Urana v retrogradno gibanje in nedeljsko polno Luno v vodnarju, ki ima vse značilnosti, da postane ena najbolj obetavnih, pozitivnih polnih Lun v tem letu. Četrtek nam bo dal še en nov energijski naboj, ko Merkur in Mars v devici nosita posebej iskreno, odločno, neposredno komuniciranje, saj bodo besede kar tekle, petek pa je z opozicijo Sonca in Jupitra dan vsesplošnega optimizma. V nedeljo se začenja obdobje device, Mars v trigonu z Uranom pa je akcijska spodbuda in pravi, da lahko zaupamo nenavadnim, novim, drugačnim idejam in dogodkom.

Današnji ponedeljek je zdravilen in tudi harmoničen dan. Naklonjen je iskrenosti, čeprav je sprva neprijetna, vendar se ji ni priporočljivo izogniti. Pogumno vstopimo v komunikacije z drugimi, ostanimo spoštljivi, vendar povejmo bistvo ter pomagajmo drugim in sebi razumeti razplete minulih dni.

Luna je vstopila v ognjenega, prilagodljivega, strastnega, v avanture in nova odkritja naravnanega strelca. Napetosti tega vikenda, ki jih je imela Luna v škorpijonu, sedaj izzvenevajo. Vzamimo si zalet in se lotimo dela.

Zvečer lahko začutimo neravnovesje med čustvi in besedami, saj se bo oblikoval kvadrat med Luno in Merkurjem, ki je v devici, v nekem trenutku bomo povedali preveč, iskali razumevanje in soglasje, skušali ohraniti optimizem ne glede na vse, kar bo Merkur govoril. Prebrodimo to fazo. Našli bomo oporo in stabilnost, ki jo lahko ponudimo tudi drugim. Ne mislimo torej samo nase.

Še ves teden imamo čas, da se naužijemo miru in harmonije, ki jo je v odnose danes prinesla Venera v tehtnici. Prihodnji teden jo čakajo nekoliko naporni aspekti, zato pa bo ta teden pokazala svoj prijetni obraz in sejala harmonijo, kamorkoli se bomo obrnili.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPosebni polpeti
Naslednji članekGobova pašteta
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -