Ponedeljek, 15. 2. 2021, Luna raste in mi z njo

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

V nov teden vstopamo z ognjenimi energijami in nekoliko več planetarne skladnosti, kar nas bo lepo pripravilo na teden, ki se bo znal spreobrniti tako turbulentno, kot se bo harmonično začel.

Luna, predstavnica naših osnovnih čustvenih potreb in vsega, kar za svoj mir potrebuja naša duša, bo že zjutraj v krhkem stiku z nečim bolečim, nečim, kar nas dela ranljive, z nekom, ki nas dela ranljive in nam je lahko zaradi stika na tako globokem nivoju že kar neprijetno. Nima smisla zapirati vrat pred procesom, ki se odpšira pred nami, saj bo to razpoko zjutraj stabiliziral že sekstil s Saturnim, popoldan pa še z Merkurjem in Jupitrom.

Resnično srečen dan se bo lahko razvil, če bomo brali znake in jim sledili. Sprejmimo, kar nam bo prišlo naproti, bodimo odprti za komunikacijo, saj bo prinesla obilje vsem vpletenim. Glede na to, da je ognjena Luna neposredna, pogumna ter sproža akcijo, nova dejanja in ima nasploh rada nove začetke, bi bilo za poiskati načine, kako naš pogum in odločnost razširiti, prenesti na druge, razpihati tisto iskro, podkuriti tam, kjer je treba.

Ponedeljek je vesel tudi zaradi trigona med Venero in severnim Luninim vozlom, saj naše ljubezensko življenje harmonično usmerja v željeno smer oziroma vsaj tja, kjer naj bi se v nas kmalu zaletela sreča. Ko k temu dodamo še konjunkcijo pomembnega asteroida Juno (poimenovali so ga po rimski boginji Junono, ženi glavnega boga Jupitra, zavetnici družine in zakona ter samega Rima) z južnim vozlom, ugotovimo, da so odnosi na pomembnem križišču ter je viden razkorak med prihodnostjo in preteklostjo.

Izkoristimo današnjo Luno v ovnu in njene pogumne vibracije, ki jim bodo veter v krila pihali zračni planeti iz vodnarja. Če se le da, uredimo čim več prav danes. Že od srede naprej se bomo namreč znašli na eni taki kratki, dvodnevni divji vožnji z vlakcem smrti. V čemer nekateri mnogo uživajo in drugi kakopak ne. V sredo in četrtek bodo planeti izpeljali prvega v nizu velikih trkov, vrednih filmskih upodobitev. Prevzele nas bodo fiksne energije, aktivirane zjutraj najprej z Luno v biku in zvečer še z znamenitim kvadratom med Saturnom in Uranom, vodnarjem in bikom. Novim, ki prihaja, da strese staro.

A glede na to, da je med starim tudi marsikaj dobrega, bodimo s Saturnovimi tresljaji in ukazi karseda previdni. Dokler nam ne bo jasno, kaj natanko je naumil. Z omejitvami, ki nam jih daje, nam jemlje moč povezovanja. Spremembe izvaja prehitro, mudi se mu in je površen, res pa bo tudi Uranu ustrezalo, da mu nekdo strese jablano, ga zbudi in mu pokaže, katere veje so trhle. Da bodo zadeve jasne in da se loti dela.

Četrtek prinaša še eno planetarno spremembo, vstop Sonca v ribi, sobota kvadrat Venere in Marsa, nedelja pa slovo od retrogradnega Merkurja. Z naglašeno intuicijo bi nas lahko trk dveh planetov, ki predstavljata klasične ženske in moške odnose, pripeljal do nove jasnosti o situaciji, v kateri se bomo znašli. Trk je zmeraj dinamičen in zahteva dva aktivna udeleženca. Če bo Veneri še naprej uspelo gladiti odnose s pozicije hladnokrvne princese, v kateri biva med potovanjem skozi znamenje vodnarja, bo Mars v senzualnem biku zaradi kvadrata že postavljal zahteve do nje, do aktivne udeležbe ženske energije. Kako bosta rešila to naporno srečanje? Sobota bo dan, ko bomo izvedeli.

Srečno!

Prejšnji članekŠabesa iz bezga
Naslednji članekUmešana jajca s šampinjoni
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -