Ponedeljek, 15.11. 2021, Luna raste in je v ovnu

Morda vas zanima

- Oglas -

Vstopamo v teden, ki ga začenjamo z rastočo Luno v ovnu in ta bo rasla vse do petka, ko bo v znamenju bika postala polna in tudi zamračena, saj gre za Lunin mrk. Teden prinaša še nekaj izzivalnih, ali jim raje rečemo spodbujevalnih planetarnih aspektov.

Že danes je na nebu kvadrat med Venero v kozorogu in Koronom v ovnu ter kvadrat med Soncem v škorpijonu in Jupitrom v vodnarju. Kdo bi želel, da bi mir minulega vikenda trajal? Jaz, jaz! Ampak danes se znova ukvarjamo s prizadetostjo Kirona, ki ga Venera v znamenju kozoroga ne razume prav najbolje ter tudi s prevelikim optimizmom, ki ga prinaša Jupiter in naš ego napihuje do meja, ki niso najbolj zdrave. Če se vsaj malo distanciramo od dogajanja, nam ne bo škodovalo.

Luna v ovnu bo dopoldan dokaj resna, tudi odgovorna in zrela, kar ji daje stik s Saturnom, začutila bo Kironovo bolečino nesprejetosti, nerazumevanja osebnih ran, ter bo tudi v konfliktu z Venero in bodo naši odnosi, zlasti z ženskim spolom, posebej občutljivi. Ne stopajmo si po prstih, ukvarjajmo se s svojim delom, strast ovna usmerimo v nove cilje, ki jih želimo ta teden doseči, preden Luna postane okrogla.

Popoldan bo tisti del dneva, ki bo nekoliko boljši in bomo s pomočjo Lilith v dvojčku znali preseči lasten egoizem ter se toliko sprostili, da se bomo lahko pogovarjali in tudi slišali.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekCurry z rdečo lečo
Naslednji članekKakijev liker
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -