Ponedeljek, 12. 4. 2021, Eksplozivno in tudi utrujajoče

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Nov teden se je začel pod okriljem energij mlade Lune v ovnu, ki je na zadnjih stopinjah tega znamenja doživela prebujenje, novo rojstvo in nas z zadnjimi kapljami svoje odločnosti usmerja tja, kjer naše življenje takšno novo energijo zares potrebuje.

V mojem primeru je to 11. hiša, hiša prijateljev, ki bo doživela renesanso in prebudila odnose, ki so tudi zaradi lockdawna stagnirali. V zavedanju tega in ker je ta moja 11. hiša že zaradi tranzitnega Urana tako zelo aktivna, saj mi prinaša, a tudi odnaša ljudi iz življenja, sem se te dni kar sama odločila, da bom aktivno prispevala k njenemu preporodu. Brcnila sem se, navezala prijateljsko-glasbene stike in se dogovorila za nove bobnarske nauke in vaje. Prijatelji in nova znanja pri meni gredo že nekaj let z roko v roki, medsebojna spodbuda pa je v takšnem primeru hrana za vse.

Kdor želi ugotoviti, katero področje njegovega življenje išče takšen preporod, mi lahko piše na alenka@znam.si.

Energije mlade Lune smo že opisali kot večinoma pozitivne. Že danes zjutraj je v sekstilu z Marsom in Jupitrom, kar nam bo ne glede na vreme dalo moč, da optimistično delujemo naprej. Tistega pritiska zaspanosti od včeraj ni več.

Opoldne se ne bomo izognili kvadratu Lune s Plutonom, ko bomo vsaj zaznali te plutonijanske teme negativnih, jeznih, posesivnih, nezaupljivih, morda celo destruktivnih čustev, ki pa jim velja dati zgolj nekaj ur časa, da se umirijo in izzvenijo. Lažje rečti kot storiti? Morda pa tudi ne.

Plutonijanske teme danes resda segreva še kvadrat Venere s Plutonom, ki pa že jutri ne bo več aktiven. Prikrita jeza, užaljenost, ki rojeva maščevanje, hotenje, da bi imeli vse pod nadzorom, manipulativno obnašanje, iskanje stika s preteklostjo – vse to bo hotelo na plan, mi pa lahko te energije preusmerimo, a ne. Najdemo svoj cilj, svojo željo, ki ji podarimo to prehodno obsedenost, dokler nas ne zajameta notranji mir in zadovoljstvo, da nismo storili nobene škode. Lahko se vprašamo po izvoru te jeze ter na to temo zmeditiramo kitico ali dve. Če se nam mudi, zmeditiramo še kitico ali dve. Vse z namenom, da bi sami sebe bolje razumeli, se tako izognili strupenemu vzorcu obnašanja, ki ga ponavljamo, in poiskali bolj konstruktivno pot.

Ker je zadnji današnji Lunin aspekt, preden bo že ob 14. uri vstopila v fazo lera, konjunkcija z Venero, je jasno, da so v ospredju zgodbe novih ljubezni, novih zagledanosti, novih strasti, s katerimi pa velja ravnati previdno, saj so e.k.s.p.l.o.z.i.v.n.e. Nujo, s katero moramo dobiti, kar želimo, bo pač treba umiriti, drugače bo vse dobro šlo v franže.

Zaloge energije nam bodo torej nekoliko pošle že zgodaj popoldan, saj bo Luna v stanje lera počivala vse do 19.44. Zatem vstopi v bika, se stabilizira, umiri in ima za danes dovolj. Tudi mi bi se morali v tistem trenutku zadovoljiti s tem, kar imamo. Teden prinaša še obilo priložnosti za rast.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekPesto iz posušenega paradižnika
Naslednji članekJabolčni zavitek
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -