Ponedeljek, 10. 5. 2021, Odprimo ušesa pomembni informaciji

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v biku in pada ter smo le dan pred mlado Luno. Poudarek je na počitku, saj je aktivnost upočasnjena, naše poteze pa bolj premišljene. Ne pozabimo na lastne, osnovne, eksistencialne potrebe kot so spanje, hrana, udobje. Šele pozno zvečer bo Luna oblikovala svoj prvi aspekt, in sicer sekstil z Marsom v raku, kar ji daje nekaj odločnosti in spodbuja pogovore, iskanje sodelovanja in željo, da bi nekaj dosegli.

Glede na to, da zvečer sledi še konjunkcija z Uranom v biku, zna biti, da bomo majhen, večerni pogovor končali nekoliko razburjeni. Načrte spreminja tudi kvadrat Lune s Saturnom, ki ovira zaupanje, hladi čustveno sodelovanje in nas oddaljuje od emocionalnega zadovoljstva.

Šele jutri popoldan bomo začutili več optimizma, saj bo mlada Luna v biku v konjunkciji s Soncem v biku prinesla nov začetek, kar bo sekstil z Neptunom prekril z nežnostjo, sočutjem, romantičnim, umetniškim navdihom.

Vrnimo se k današnjemu dnevu. Čez ves dan se bo gradila konjunkcija Merkurja s severnim Luninim vozlom v dvojčku, ki prinaša resnično pomembno informacijo. Takšno, ki nas usmerja na pravo pot in spreminja potek stvari na dolgi rok. Odprimo ušesa, poslušajmo.

Merkur, planet komunikacij, bo aktiven tudi jutri, saj oblikuje sekstil s Kironom v ovnu. Ni odveč pripomniti, da se naše komunikacije ne bodo izognile bolečim temam, a je pomembno, da jih naslovimo in se jim ne izogibamo. Še vedno s sočutjem, brez obsojanja in s pripravljenostjo, da razumemo in pomagamo, prispevamo k sožitju.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -