Ponedeljek, 10. 1. 2022, Ko nam nekdo reče “ne”

Morda vas zanima

- Oglas -

Teden začenjamo z Luno, ki bo zgodaj dopoldan še v ovnu, nakar se bo skozi kvadrat s Plutonom soočila z avtoriteto, močjo, ki jo nekdo želi izvajati nad nami ali pa mi jezo nad nekom. Precej neobičajno ponedeljkovo jutro je pred nami, niso vsi ponedeljki takšni. Izzivanja in provokacije, ranjeni egoti so nekaj, čemur se lahko izognemo in takšen energetsko močan trenutek raje usmerimo v nekaj ustvarjalnega, konstruktivnega, športnega, fizično napornega. Pri sebi prepoznajmo manipulativne nagibe in se umirimo.

Luna bo vse do popoldneva v leru, ko se bodo umirili navali eruptivnosti in domala prevelike energije. Vstop v bika prinaša stabilizacijo, vsaj za danes. Zvečer bo Luna oblikovala lep sekstil z Jupitrom v ribah, kar je prijateljstvo, sodelovanje, naklonjenost, entuziazem, načrti, poslovne priložnosti. Naj poženejo korenine.

Jutri bo čustveno bolj zahteven dan, zato užijmo miren ponedeljkov večer.

Ta teden bo aktiven tudi kvadrat Marsa in Neptuna, natančen je v torek in s seboj prinaša nezmožnost akcije, občutke, kot da smo v oblaku zmede in zmanjšane energije, občutke pretiranega sočutja, usmiljenja, ki nas lahko zapelje v napačno smer, v žrtvovanje, prevaro samega sebe, stike z osebami, ki imajo težave z odvisnostjo in se jih lotimo reševati. Počakajmo do četrtka, ko bodo njegovi vplivi minili. Naj nas ne zavede na poti, ki jih bomo kmalu obžalovali. Ne kličite nekdanje partnerje, odložite to slušalko.

V petek, 14. januarja, Merkur v vodnarju krene retrogradno pot, na kateri bo do 4. februarja. Vrnili se bomo k ciklusom razmišljanja iz konca decembra, k načrtom, ki smo jih takrat delali in iz katerim smo želeli oblikovati nekaj stabilnega, realnega, oprijemljivega. Od načrtov prihodnosti se bomo vrnili v preteklost.

Merkur v petek obenem oblikuje kvadrat z Uranom. Besede so eruptivne in lomijo, spreminjajo odnose.

Teden bomo končali s konjunkcijo Sonca in Plutona v kozorogu, aspektom moči, nadzora, avtoritete. Ta je lahko konstruktivna ter nas usmerja na pot napredka.

Dodajmo še, da bo v torek, 18. januarja astrološko nebo polno znamenj. Uran bo obrnil v direktno gibanje, čemur se lahko veselimo, saj lahko pričakujemo napredek na nekem področju. Imamo tudi polno Luno v raku, ki bo v opoziciji s Plutonom in 18. januarja zvečer severni Lunin vozel iz znamenja dvojčka vstopi v znamenje bika, v katerem bo do 18. julija 2023.

Januarske zgodbe bodo postale vse bolj zanimive.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -