Ponedeljek, 1. 3. 2021, Užijmo dobre vibracije

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Dobrodošel, oj marec, in teden, ki nam prinaša pozitivne vibracije. Polna Luna je za nami. Malo nas je streznila in vrnila na trdna tla, dvignila preprogo, da smo od blizu pogledali smetke, ki so se pod njo nabrale, nismo pa izgubili upanja in ne poguma in prav je tako.

V ponedeljek vstopamo s padajočo Luno v tehtnici in energije so naklonjenu zaključevanju starih ciklusov, ne odpiranju novih. Luna v tehtnici je šarmantna gospa, ki potrebuje harmonijo medsebojnih odnosov, saj so ji ti najpomembnejši. Njena najlepša lastnost je včasih tudi njen bumerang, saj rada sklepa kompromise, ki so bolj v korist drugih kot nje same.

Razen jutranje opozicije s Kironom, zaradi katere se bo počutila nekoliko ranljivo in bo lahko preobčutljivo reagirala na nek čustven trenutek, jo čaka dan samih pozitivnih akspektov. Zato, če se le da, ne reagirajmo na prvo jutranjo pasjo bombico. Naj nas ne iztiri. S pomočjo trigona s Saturnom bo Luna stabilno nadaljevala svoj dan in okoli sebe širila stabilnost in zaupanje.

Popoldan bo naklonjen pogovorom, komunikaciji, odpiranju novih vrat, pridobivanju informacij, ki nam dolgoročno koristijo. Odprimo ušesa, prisluhnimo ljudem, pojdimo mednje in se pogovarjajmo.

Merkur, ki predstavlja vse naše komunikacije, je še zmeraj v vodnarju in popoldan v kvadratu z Lilith. To je morda edini izziv dneva, saj bo Merkur s svojimi morda pretirano progresivnimi idejami znova sprovociral to damo, ki ne skopari z besedami, ko je treba zadeve imenovati s pravim imenom, in ni ji mar, če resnica boli. Glede na to, da sta obe z Luno v znamenjih, ki jim vlada Venera (bik in tehtnica), Luna zna s svojo sposobnostjo po harmoniji umiriti Lilith in ji izkazati dolžno spoštovanje. Prisluhnimo nekomu, ki nam nastavlja ogledalo, ob tem pa ne bodimo užaljeni, temveč skupaj poiščimo kompromis. Lilith bo poskrbela, da Luna v tehtnici ne bo pretiravala s prilagajanjem, temveč bo ohranila zdravo mero integritete.

Srečno v današnjem dnevu, napolnite se s pozitivnimi vibracijmi in upanjem!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -