Ponedeljek, 1. 11. 2021, Razmišljajmo pozitivno, načrtujmo prihodnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Teden začenjamo z Luno v devici, v četrtek nas čaka mlada Luna v škorpijonu, nakar bo Luna začela rasti in sledi dvotedensko obdobje, ki bo primerno za nove projekte.

Ta teden tudi Merkur in Venera spremenita znamenje, saj v četrtek prvi vstopa v škorpijona, druga pa v kozoroga. Medtem ko bo Merkur v škorpijonu zgolj do 24. novembra, bo Venerino bivanje v zemeljskem znamenju kozoroga trajalo veliko dlje, kar do 6. marca, saj jo 19. decembra tik ob koncu kozoroga čaka premik v retrogradno gibanje.

Astrološke energije tega tedna vključujejo tudi jutrišnji kvadrat Merkurja in Plutona, ob katerem več ne trepetamo, saj smo ga spoznali že med Merkurjevo retrogradnostjo v oktobru in vemo, s katerimi destruktiuvnimi energijami se soočamo, in petkovo opozicijo Sonca in Urana, ki nam pravi, da bodimo previdni – v prometu, v izpostavljanju svojega jaza, v izražanju občutkov nenadne jeze ali pa nenadnih pobud, da bi storili nekaj posebnega in dokazali naš pogum.

In danes? Luna v devici je v trigonu s Plutonom v kozorogu, kar prinaša čustveno stabilnost in dnevu daje trezen navdih, ki ga je dobro usmeriti v karkoli pozitivnega in konstruktivnega že počnemo. Napetosti med Luno in Venero so tisti trenutki, ko se počutimo razdvojene, pa četudi je to zgolj med občutkom skrbi in uslužnosti, na primer družini, in občutkom svobode in pohajanja po belem svetu, ki se mu ne moremo povsem predati. Lahko pa smo znova kreativni in v vsakdan, ki ga zaznamujejo priprave na jutrišnji delovni torek, vnesemo ščepec dogodivščine.

Danes imamo pravico razmišljati pozitivno in z optimističnim pogledom v prihodnost, dodaja kombinacija Merkurja in Jupitra. Torej dajmo!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -