Petek, 9. 4. 2021, Iskrenost in odločnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Pred nami je še en dan padajoče Lune v ribah, k raznoraznim občutkom pa bosta prispevali še konjunkcija Merkurja in Kirona ter kvadrat Marsa in Neptuna. Na splošno to ne bi smel biti najbolj izzivalen dan na svetu, če le ne bomo od njega pričakovali preveč.

Jasnost in izogibanje konfuziji sta temi dneva. V pogovore ne vpletajmo neresnic, poskusimo drugim ponuditi iskrenost, poslušajmo se in se ne obsojajmo. Občutki izgubljenosti so mimobežne narave, naše akcije ne glede na dvome imajo smisel, kar bo že jutri potrdil Saturn, in če je kvadrat Marsa in Neptuna že čemu koristen, je begu od ponujene, vsiljene realnosti v umetniško navdihnjene svetove. Tam tudi konfuzija dobi svoj smisel in obliko, če se potrudimo in jo izrazimo.

Luna danes zjutraj oblikuje sekstil z Lilith, popoldan kvadrat z Marsom in konjunkcijo z Neptunom. Lilith ji bo dala samozavest, notranjo odločnost, s katero zna popoldan ob stiku z Marsom povedati in storiti nekaj pogumnega, zanjo ne prav značilnega, čemur pa so ti dnevi tako in tako namenjeni. Pogum ima visoko vrednost.

Luna jutri zaključi svoje ribje potovanje in vstopi v ovna. Resda je moč tega ovna trenutno v fazi padanja, ko se ne lotevamo ničesar novega, ko zaključujemo stara poglavlja in zgodbe, res pa je tudi, da se bo prav iz teh ognjenih energij v noči z nedelje na ponedeljek rodila nova, odločna, pozitivno nastrojena in zelo močna mlada Luna v ovnu.

Bodimo samozavestni, odločni, iskreni ter si načarajmo lep vikend.

Srečno!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekJešprenova kaša
Naslednji članekGoveji zrezki s čemažem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -