Petek, 8. 10. 2021, Telo potrebuje akcijo

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan, ko se je potrebno premakniti, iti v akcijo, se gibati, nekaj oprijemljivega narediti. Sonce, naš ego, je namreč v tesnem stiku ali konjunkciji z Marsom in nas absolutno spodbuja k delovanju. Kar se je še pred nekaj dnevi zdelo nemogoče ali utrujajoče, zdaj dobiva zalet, novo energijo, samozavest, odločnost. Tista težka naloga bo postala izziv, ki ga bomo zlahka strli. Zato se je lotimo, nič nas ne bo ustavilo.

Luna raste in je v škorpijonu ter znova v ospredje postavlja spremembe, s katerimi se soočajo fiksna znamenja oziroma biki, levi, škorpijoni in vodnarji. Njihovo doslej stabilno življenje se spreminja in prilagaja novim vlogam in nalogam, ki jim prihajajo naproti. Doslej so že ugotovili, da se spremembam ne morejo izogniti, na kar se postopoma že tudi sami navajajo.

Lunin kvadrat s Saturnom, ki hladi emocije in naše čustveno življenje bremeni z obveznostmi in občutki nesprejetosti, je za nami. Luna potuje proti opoziciji z Uranom, ki bo zaznamovala popoldan in bo natančna ob 15. uri. Čustvene potrebe bomo morali usklajevati z vzgibi po spremembah, ki prihajajo iz zunanjega okolja.

Morda nas bodo šefi poslali na nepričakovan teren ali nam naložili naloge, ki rušijo naše načrte (bolje, da jih nimamo), morda nas čaka srečanje z nekom, ki prihaja iz daljnih krajev, morda nam bo Uran prinesel novice, ki nas vznemirjajo in zahtevajo reorganizacijo, morda nas čaka zgolj premikanje pohištva, selitev nečesa. Karkoli že to bo, ostanimo fleksibilni, drugega nam domala ne preostane.

Posvečeno se lotimo dneva, ohranimo samospoštovanje, iščimo soglasje, ohranimo odločnost in vendar ostanimo prijazni.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -