Petek, 7. 5. 2021, Ko se prikaže Luna v ovnu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Uspavanost padajoče Lune v ribah, ki se že močno meša v moj bioritem in prinaša vse bolj pozne astrološke napovedi, gre danes h koncu. Še sama se čudim moči te padajoče Lune, ki je obenem kreativna, sočutna in zasanjana ter upam, da se prepuščate toku in si sproti odpuščate za, na primer, pozna zbujanja, ki se križajo z zastavljenimi plani.

Luna, ki čustveno barva nas vsakdan, bo dopoldan še nežno aktivna v sekstilu s Plutonom in Venero, ki dodatno spodbujajo intuicijo, ustvarjalnost, prijetno, človeku naklonjeno obnašanje in prijateljsko potrebo po druženju. Ne glede na vse je v nas en notranji mir in zaupanje, da je vse dobro in ok.

Luna bo že dopoldan ob 9.36 v leru, torej v praznem teku, ko ne velja začenjati ničesar, saj imamo manj energije in fokusa ter smo preprosto malo zmedeni. Vstop v bolj odločnega in učinkovitega ovna je napovedan šele ob 13.52, kar pa bi nas moralo prebuditi, aktivirati in nam pomagati, da zaključimo obveznosti.

Kakšen vikend se obeta? Jutrišnji kvadrat med Venero v biku in Jupitrom v vodnarju bo razpihal in napihnil naše želje, pa naj bodo ljubezenske ali tudi poslovne, trgovske narave. Kompulzivni nakupi, pretiravanje v hrani, veliki načrti, ki niso povsem oprijemljivi so značilnost tega odnosa. Bo pa Luna v ovnu poskrbela, da bomo bolj odgovorni, saj bo v čvrstem odnosu s Saturnom in posledično odgovorna in resna. Luna v ovnu je lahko resna? Očitno lahko.

V nedeljo se poslavljamo od Venere v biku, saj vstopa v dvojčka in odvilo se bo obdobje lahkotnih ljubezensko-prijateljskih zgodb. O tem bomo še pisali. Do takrat pa srečno v današnjem dnevu in lep pozdrav!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekČemažev pesto z orehi in parmezanom
Naslednji članekDomače maslo
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -