Petek, 6. 8. 2021, Pozor, pozor, nevarnost padajočega kamenja!

Morda vas zanima

- Oglas -

Zaradi kvadrata med Soncem v levu in Uranom v biku, ki bo resda natančen šele dve uri po polnoči, velja petku in soboti nameniti posebno previdnost, saj lahko pričakujemo dogodke, ki nas bodo vznemirili in prinesli nepričakovan potek dogodkov, zaradi kvadrata bolj neprijetnih kot prijetnih.

Sonce, ki predstavlja naš jaz, našo temeljno osebnost z njezinimi bazičnimi potrebami vred, in te v levu sijejo še posebej svetlo, radoživo, kreativno, ustvarjalno in iščejo ljubečo, občudujočo pozornost javnosti, saj brez prisotnosti, pozornosti drugih nimajo prave veljave oziroma jih vsaj tako doživljamo, bo v teh dveh dnevih dobilo posebej veliko brco, ki ga bo katapultirala v povsem nepričakovano smer delovanja in obnašanja.

Uran v biku bo imel to sposobnost, da nam spodmakne preprogo pod nogami, ko se moramo loviti in iskati ravnotežje, nas impulzivno usmeri v neko ne prav premišljeno dejanje ali pa takšno, o kakršnem smo že dolgo razmišljali, pa si ga nismo upali izpeljati.

Koristilo nam bo, če bomo ob teh energijah ohranili vsaj trezno glavo, in to dobesedno, saj bodo kombinacije alkohola in omamnih snovi na ta kvadrat prilivale še več nevarnosti, to pa se najbolj pozna v prometu in pri tekmovanjih, kjer se ego želi dokazati, na koncu pa se ob skoku v morje poškoduje.

Ta energija je pozitivno uporabna, če smo zavestno odločeni, da nekaj moramo izpeljati, nekaj odrezati ali spremeniti, pa naj nas to stane, koliko pač stane.

Luna, ki je padajoča in v raku, bo seveda posebno občutljiva na vse spremembe in bo svoja čustvovanja zlahka izražala, kar niti ni tako slaba lastnost. Ves dopoldan bo oblikovala sekstil z Venero v devici, popoldan pa trigon z Neptunom v sorodno vodnem znamenju rib. Te energije so prijetne, medsebojna sodelovanja skladna, smo prijeten sogovornik in obkrožajo nas prijetne energije.

Večer je torej tisto obdobje dneva, ko je primeren trenutek, da se v tako prijetnem počutju preprosto ustavimo, preden storimo korak preveč. V ne tako skladne spremembe, ki jih nakazuje kvadrat Sonca in Urana, se bo namreč vmešala še opozicija Lune s Plutonom v kozorogu.

Luna bo želela preveč in Pluton, ki je naša preteklost, polna previdnosti na podlagi izkušenj, ji tega ne bo dal. Luna bo jokala, Pluton bo trden kot stena in večer se lahko zlahka sfiži v vrtinec jeze, posesivnosti, tekmovanje moči, žalost neuresničenih strasti.

Bo umik iz tega neproduktivnega boja, preden se zapletemo v kaos, boljša rešitev? Naj si vsak sam odgovori, dokler je še trezne glave.

Srečno in lep dan, izkoristite njegove pozitivne lastnosti, naklonjenost namenite svojim najbližjim in se z njimi odpravite v lep dan!

Obenem ne spreglejte posta o nedeljski mladi Luni v levu, saj je vse povezano.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -