Petek, 5. 2. 2021, Ogenj in zrak

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro. Vas je včerajšnji dan soočil s kakšno resnico o dejanskem stanju vaše realnosti? So vas fiksne energije škorpijonske Lune spodbudile, da vztrajate naprej proti cilju, le da po drugi poti ali drugimi zavezniki? Seveda nas je. In še danes nas bo ter bo potrpoežljivost še malo na preizkušnji. Dopoldan bo škorpijonsko obarvan, pravkar je pod vplivom kvadrata z Merkurjem v vodnarju in ni ravno trenutek, ko bi človek nekomu vsiljeval svojo voljo in provociral karkoli že. Luna se bo umirila že proti opoldnevu, zatem padla v stanje neaktivnosti, okoli 18. ure pa bo preklopila na drugačne, strelčevske energije. In prav je tako.

Kajti strelčev entuziazem nam bo teknil, čeprav ga bomo zares začutili šele jutri, ko bo Luna oblikovala lepe odnose s planeti v zračnih znamenjih, torej vodnarju. Ob zadnji Luni v strelcu smo zapisali, da si mora zadati kakšno dogodivščino, drugače ni srečna, in naj bo takšen tudi ta konec tedna. Vsaj do nedelje, ko se bomo spet zresnili. Zadnja Luna me je v družbi prijateljice, lastnice Lune v strelcu, peljala čez potoke in skozi gozdove Istre, in šele ko sva se za nekaj časa izgubili, je postala srečna in povedala, da brez te kratke izgubljenosti in raziskovanja neznanega njen občutek čustvenega zadovoljstva ne bi bil popoln. Tam, v neznanem gozdu, kjer bi kdo drug naredil paniko in rekel, da se tega ne gre nikoli več, je strelec neznansko užival.

V dejstvu, da nam bo Sonce danes osvetljevalo ali vsaj posvetilo na pot spoznanja ter nas usmerilo tja, kamor nam je namenjeno in nam dobro dene, so že aktivne tudi energije Venere. Ta konec tedna prinaša izredno zanimive medsebojne dinamike. Venera se že približuje snidenju s Saturnim, za katerega smo minule tedne ugotovili, da pretirava v svojem distanciranem odnosu do preteklosti in vrednot, tistih dobrih, ki smo jih podedovali in jih želimo ohraniti. Tiste slabe naj odnese, ma …

Venera, kraljica ljubezni, bo skozi srečanje s Saturnom sprejela svoje odgovornosti, strinjala se bo s kakšno novo mejo, ki ji bo postavljena, saj je to vendar v višje dobro, bo rekel Saturn. In ko je že mislil, da bo Venera sprejela vsa njegova nova pravila, bo s sobote na nedeljo prispela brca Urana v biku in Venero prebudila, ji dala vedeti, da je živa, da je tudi muhasta, da ima najraje čim manj pravil in da bo, ja, prav z veseljem storila nekaj odštekanega ter tako pokazala svojo individualnost. Kaj bo to, je vaša izbira. Dajte si nekaj prostora za osebno rast.

Srečno!

Prejšnji članekKrompirjevi kroketi
Naslednji članekBrodet
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -