Petek, 5. 11. 2021, Venera in Merkur spreminjata znak

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan Lune v škorpijonu, ki je še vedno pod stresom včerajšnjega dne, torej napornega srečanja s Saturnom in Uranom, težkih misli, občutkov krivde in čustvene hladnosti, je danes malo olajšan.

Dopoldan je naklonjen sočutju in splošnemu medsebojnemu razumevanju. Popoldan ne gre pretiravati z entuziazmom, raje brzdajmo ta optimizem, ker ne bo naletel na plodna tla vase zaprtega škorpijona. Raje pokažimo, da razumemo neke situacije in pustimo, da se same razrešujejo.

Že dopoldan bomo pozdravili vstop Venere v znamenje kozoroga, ki ljubezenskim in poslovno-partnerskim odnosom daje resen, trezen, pragmatičen, niti najmanj romantičen ali lahkoten pritih, a za sabo še vedno pušča otipljiv, ploden okus zemlje. Ne nazadnje tudi pozimi zemlja še vedno obrodi. Bilke so bolj žilave, a tudi bolj zdrave in odporne. Dajmo tako gledati na naše odnose.

Venera bo v kozorogu kar do 6. marca 2022, saj sredi decembra stopa na retrogradno pot, torej bomo preverjali resnost naših zvez, se vanje poglobili, postavili dobre temelje in gradili naprej tisto, kar je smiselnega.

Merkur se zvečer poslavlja od znamenje tehtnice, v katerem je hodil, se spotikal ter iskal ravnovesje in ravnotežje zlasti v partnerskih odnosih kar od 30. avgusta. Od danes naprej bo 3 tedne plaval v škorpijonskih vodah, kjer bo manj diplomatski, meden s tehtajočimi, izbranimi besedami, ki nikogar ne želijo prizadeti, in bolj piker, ciničen, zamerljiv, črnohumoren, a tudi bolj direkten v besedah, poglobljen, z jasno postavljenimi mejami ter s sposobnostjo, da zdravi, če se seveda tako odloči. Ne bo vam povedal vsega, lahko pa mu zaupamo, da bo tisto, kar bo povedal, imelo težo.

Sprejmimo dogodke takšne, kot so. Delujmo iskreno in pogumno.

Prejšnji članekKateri med izbrati?
Naslednji članekBožični polžki
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -