Petek, 30. 4. 2021, Zabavno, a pod nadzorom

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro v dan padajoče Lune v strelcu, ki bo popoldan prešla v kozoroga, in konjunkcije Sonca in Urana v biku. Dan zna biti zanimiv in vznemirljiv.

Včeraj smo se soočili z vprašanji, kam nas že vodi naša življenjska pot, in spregovorili smo o nečem, česar si želimo in nas muči in tare. Minule dni sta Merkur in Venera šla skozi podobno izkušnjo stika z Uranom in kvadrata s Saturnom, danes pa je na vrsti Sonce, da se elektrizira, noro navduši, šokira, upre, tudi pretirano postavi zase, za svojo pravico do zabave, aktivnega življenja, svobode ali česarkoli že ter čez nekaj dni ob napetem stiku s Saturnom pregleda, kar je ustvaril, kaj ostane in kaj gre v smeti.

Energija, ki jo danes prejema Sonce, je močna in nas lahko odpelje v neznano, kamor si še nismo upali. Kaj pa na to pravi Luna, ki barva naše razpoloženje? Zjutraj je v kvadratu z Neptunom v ribah ter plava v motnem, nima pravih informacij in je lahko zmedena. Luna v strelcu bi šla naprej kot vsak pravi kentaver, kar je tudi strelčeva podoba, vendar ne ve, kam.

Zgodaj popoldan bo prejela spodbuden impulz sekstila z Jupitrom v vodnarju, kar razpihuje njen ogenj, željo po potovanju, gibanju, prostosti, nakar se bo zdelo, kot da nima prave moči več, da še prispeva k dogajanju ter se bo zgolj še prepustila. Ob 15.27 gre namreč Luna v ler, v stanje, ko od drugih planetov ne prejema nobene spodbude, nasveta ali usmeritve ter lahko tako divje strelčevska brez pravega cilja pobezlja na vse strani sveta. Če jo želite usmeriti, ki boste morali nadeti uzde.

Faza lera se bo nehala ob 18.16, ko bo Luna vstopila v resnega, odgovornega, vztrajnega, iskrenega, a tudi zaskrbljenega, nesproščenega, zadržanega, strogega kozoroga. Z Luno v kozorogu se bomo družili ves vikend in šele v nedeljo zvečer bo prešla v bolj sproščenega vodnarja. Prvomajski prazniki bodo še vedno prijetni, le da se bomo s prijatelji več pogovarjali, doživljali pomembna spoznanja, slišali pomembne informacije, se nenazadnje poglobili v naše družbene in politične odnose ter se, upam, razšli brez spora okoli vrednot prvomajskega praznovanja.

Lep dan vsem, sledite svoji revolucionarni ideji, a jo tudi imejte pod nadzorom.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -