Petek, 3. 9. 2021, Samo mirno do popoldneva

Morda vas zanima

- Oglas -

Pred nami je dan, ko si bomo začeli polniti baterije šele popoldan. Luna bo do takrat v raku, vendar bo večino dneva preživela v fazi lera, ko ne bo prejemala nobenih aspektov več in je preobčutljiva ter povsem pod vplivom svojega pretirano čustvenega dojemanja in reagiranja.

Zjutraj pa do dopoldneva se bodo izmenjevala toplo-hladna čustva, ki jih aktivira opozicija med Luno in Plutonom. Naj nas dogodki, morda neodzivnost oseb, ki so nam pri srcu, ne vržejo iz tira, saj bomo potem takšno ranjenost pestovali ves dan. Pustimo zadevam, naj mirujejo, dovolimo bližnjim nekaj časa zase, saj tudi oni pestujejo in procesirajo kakšno čustvo, ki se ne nanaša nujno na nas. Ok? Ne jemljite vsega osebno.

Popoldan bomo ob pomoči trigona med Merkurjem in severnim Luninim vozlom izvedeli kakšno pozitivno informacijo, povedali končno nekaj lepega in prijetnega. Naše komunikacije nas vodijo v smer, ki nam ustreza in nam je naklonjena. Če moramo urediti naše medsebojne odnose, papirje, birokracijo, poklicati ljudi, s katerimi moramo nekaj urediti, vzamimo v roke sposobnost diplomacije in ustvarjanja harmonije, ki jo nosi Merkur v tehtnici.

Luna bo v znamenje leva prispela dve minuti pred 18. uro ter bo v tem ognjenem, samozavestnem, akcijskem, dramatičnem, igrivem, a tudi užaljenem, posesivnem in čustveno zahtevnem znamenju, ki zahteva občudovanje in hoče biti na vrhu sveta, vse do ponedeljkovega jutra.

Sobota prinaša tudi zahtevne medsebojne odnose, a Luna v levu si ne da kar tako vzeti poguma. Če se bo zjutraj srečala z nasprotovanji in zvečer z impulzivnimi reakcijami, ji nedelja prinaša zadovoljne, prijetne pogovore in naval optimizma.

Želim vam lep dan in srečno!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -