Petek, 3. 12. 2021, Luna v strelcu in jutrišnji mrk

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevih, ko lahko pričakujemo, da bomo še kaj izvedeli. Merkur v strelcu je povsem blizu jutrišnji natančni opoziciji z Lilith v dvojčku in si bosta izmenjala informacije. Luna bo kmalu po opoldnevu vstopila v strelca in se srečala z južnim Luninim vozlom, ki se počasi poslavlja od znamenja strelca, saj januarja vstopa na pot skozi škorpijona.

Danes se začenja izziv, ki ga postavlja sobotni Sončev mrk – viden bo samo na južni polobli. Kako opustiti stara prepričanja in začenjati razumeti smisel novih informacij, ki jih prejemamo? Kam vodijo nove informacije? Kaj bi želeli, da bi se iz njih manifestiralo? Nas naš umski ustroj vodi v takšno smer?

Luna se bo torej danes srečala s svojo preteklo filozofijo. Ker smo v fazi pred mlajem in mrkom, bi bilo priporočljivo, da bi o tem starem ustroju še malo meditirali, ne reagirali.

Jutri ob 8.43 je mlada Luna, torej konjunkcija Sonca in Lune, ker pa se bo med obe nebesni telesi pod natanko pravim kotom postavila Zemlja, bo Sonce obenem zamračeno. Sonve in Luna bosta torej temna in nevidna.

Eklipsa bo trajala od 6.29 do 10.37. Zgodnje jutranje Lunine aspekte s Kironom in Saturnom bomo predvidoma prespali, se pa bomo v soboto zbudili čustveno stabilni. Luna bo zatem poleg srečanja s Soncem imela še pogovor z Lilith – da, te dni je Lilith posebej aktivna in podaja resnične informacije. Zgodaj popoldan bo Luna še v konjunkciji z Merkurjem, ko bi lahko spregovorila in se sprostila, ter zvečer v kvadratu z Neptunom.

Nabiranje informacij in opuščanje starih prepričanj nas bo pustilo zmedene, nedeljsko jutro in z njim Jupiter pa bosta Luni v strelcu dala nov optimizem in misel, da je bil navdih pozitiven in da mu gre naproti. Zatem bo šla v fazo praznega teka in pol ure po opoldnevu prešla v kozoroga, za katerega že vemo, da je resen in redkobeseden. Začela bo uresničevati, kar se je namenila.

Ker bo že čez nekaj dni na planete v strelcu vrgel meglo Neptun, časi za kakšne nove odločitve še niso zreli. Počakajmo vsaj, da mine torkov kvadrat Merkurja in Neptuna, ki zavaja s podajanjem informacij ali njihovo interpretacijo. Novo energijo si bomo najbolje dajali s telesno aktivnostjo, športom, hojo, nečem, kar zahteva vztrajnost in tudi utruja, saj bo Mars nekaj dni pod pozitivnim vplivom Plutona.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -