Petek, 29. 10. 2021, Luna v levu in predrznost

Morda vas zanima

- Oglas -

Danes še vedno odmeva včerajšnja lepa kombinacija Venere in Jupitra, ki je prinesla obet novih poslovnih priložnosti in nekaj optimizma v naš pogled na svet. Kar je dobrodošlo, saj nas že jutri čaka strog, malo žalosten kvadrat med Soncem in Saturnom, povsem primeren dnevom, ob katerih se spominjamo svojih mrtvih. Varujmo se pesimizma, saj nas lahko oddalji tudi od tistih, ki so nam blizu. Ne kaznujmo sebe in druge s pestovanjem slabe volje.

Luna je v levu in si prizadeva, da bi vnesla optimizem med ljudi in nekaj zabave, pelje nas pred omaro, hoče nas lepo obleči, noče se pogovarjati o resnih zadevah, želi si glamurja in razkazovanja svoje lepote in bogastva. Deloma ji bo šlo prav dobro, saj je v pozitivnih odnosih s Kironom in Lilith ter je sposobna razumevanja tujih težav in pogovorov o njih.

Ko bo proti opoldnevu ustrelila mimo, povedala nekaj blesavo predrznega, se uprla obstoječemu stanju stvari, vse vrgla v zrak ali pa preveč stisnila na gas, ne bodimo presenečeni nad negativnimi reakcijami svojega okolja. Mir prinaša šele večer, ko bomo končno srečali naklonjeno uho, ki nam bo prisluhnilo.

Aja, danes je zadnji dan bivanja Marsa v znamenju tehtnice. Gospod bojevnik jutri vstopa v škorpijona in napoveduje povsem novo obdobje moških energij in načinov, kako se bodo obnašali tisti, ki nas obkrožajo.

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekČokoladni preliv
Naslednji članekŽižola
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -