Petek, 27. 8. 2021, Luna v biku ima dober start

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je od jutra v znamenju bika in ker je v svoji padajoči fazi, jo velja usmeriti v zaključevanje ciklusov, ki so povezani z materialnim svetom in našo osebno lastnino. Vse do popoldneva bo pri svojem delovanju imela podporo Sonca v devici in obe zemeljski znamenji bosta cilje dosegli zlahka in bosta pri izbiti metod, ki nas peljejo naprej, usklajeni. Res je dobro, da napnemo vse moči, saj bodo sadovi našega dela plodni in obilni.

Zvečer nas čakajo urice, ko bomo zaradi kvadrata med Luno in Saturnom malo manj čustveno samozavestni. Naklonjenost, ki jo prejemamo ali dajemo, bo manjša, v odnosih se bo čutila nekakšna strogost, zdelo se nam bo, da se moramo imeti na vajetih, možne so tudi težave v starševskih odnosih ali tam, kjer je en partner starejši ali naša avtoriteta oziroma mi njegova.

V sobotno jutro bo Luna vstopila že bolj divja, saj jo bo podžigala konjunkcija z Uranom in lahko prilčakujemo, da bomo potegnili kakšno povsem nepričakovano čustveno potezo. In veste, kam nas pelje? V harmonično, skladno, energije in odločnosti polno počutje. Ker nam moč daje Mars. Zato pogumno naprej in storite, kar pač morate storiti.

Še nekaj se nam obeta te dni. Izziv, ki ga prejema Sonce. Danes v kvadratu z Lilith, tisto nevarno žensko brez dlake na jeziku, ki bo Soncu oziroma našemu egu povedala kakšno vznemirljivo informacijo in ga vrgla iz tira. In čez vikend bo to isto Sonce doživelo še kvadrat s severnim Luninim vozlom ter se znašlo na pomembnem križišču svojih življenjskih poti. Čez vikend padajo pomembne odločitve, to že lahko rečemo.

Dodajmo, da k razburjenosti vikenda prispevata tudi Venera v tehtnici in Uran v biku, saj v svojem odnosu ne bosta usklajena in niti na povsem nasprotnih straneh. Ljubezen in nenavadne situacije, v katere nas bo pripeljala, nimajo ne čisto pozitivnega ne negativnega izida. Usklajujejo se, tako lahko temu rečemo. In to usklajevanje je trenutno odvisno od lastne modrosti, kdaj narediti korak naprej in kdaj se ustaviti, počakati, da nekaj mine.

Srečno in vse dobro na naših poteh!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekRižota z lisičkami
Naslednji članekSveža paradižnikova juha
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -