Petek, 26. 11. 2021, Dovolimo si zapeljiv ples

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna v levu danes še potuje skozi to ognjeno znamenje, vendar bo danes njena pot bolj svobodna. Pod vplivom Jupitra v vodnarju si bo želela predvsem svobodo – svobodo misli, čustvovanja, izražanja svojih potreb. Popoldan, ko pride v fazo praznega teka, ki bo trajala kar do zgodnjih sobotnih ur, si bo dovolila biti glasna in opazna, kar bo izražala na samozavesten način ter bo potrebovala svoje občudujoče občinstvo.

Glede na to, da je bila minule dneve pod pritiskom obveznosti, je najbolje, da ji damo to svobodo in si jo, seveda, skupaj z njo vzamemo še mi. Bodimo pozorni na ta občutek svobode in samozavesti, saj ga bo Luna v levu letos skozi opozicijo z Jupitrom v vodnarju doživela samo še enkrat in potem dolgih 12 let nič več. Konec decembra bo namreč Jupiter že vstopil v ribi. Danes je torej priložnost, da se nekoliko strgamo z verige in si dovolimo ekces ali dva.

Saturn, ki nam s svojo strogostjo daje občutke odgovornosti, bo danes pod vplivom sekstila s Kironom ter bo ostajal nekoliko ponižen, saj se bo ukvarjal z družbeno odgovornostjo in previdno izbiral, komu bo požugal s svojo palico. Predvidoma bo celo razumel individualne potrebe posameznika ter nam s svojimi omejitvami dal za nekaj časa mir.

Dan je povsem primeren za partnerska srečanja. Venera v kozorogu in Mars v škorpijonu bosta zaplesala svoj ples, ki bo obarvan s prijateljskimi barvami, a še vedno strasten in ploden. Znova se bosta srečala šele februarja, ko bo Venera še vedno v kozorogu in tam bo takrat tudi Mars. Čas okoli valentinovega bo združil ta dva planeta v konjunkciji, ki bo v načeloma hladnokrvnem kozorogu vzbudila močne strasti, ki znajo oblikovati nove, trajne dvojine. Danes in še čez vikend pa lahko opazujemo, kako se Venera odziva in prepušča škorpijonskim energijam, ki prodirajo do zadnje celice.

Kdor danes dela, naj svoje delo opravi čim hitreje, zatem pa vrže obveznosti čez ramo, najde svojo zabavo in po možnosti tudi objem.

Prejšnji članekČokoladna salama
Naslednji članekSirova omaka
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -