Petek, 24. 9. 2021, Luna v biku je vznemirjena

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu padajoče Lune v biku, ki si prizadeva, da bi zaključila svoje cikluse, ki so povezani z materialno varnostjo, udobjem, ugodjem, hrano in majhnimi senzualnimi radostmi.

Seveda je ta Luna tudi pod vplivom Saturna, ki ji zjutraj ne daje veliko volje do življenja in jo obremenjuje z raznimi preizpraševanji in strahovi, blokira čustveno toploto s kolektivno odgovornostjo. Bo minilo.

Popoldan že prinaša Lunino konjunkcijo z Uranom, ki bo potenciral, kar elektrificiral naše doživljaje in vanje prinesel nekaj novega, nepričakovanega, nenavadnega. Ker govorimo o znamenju bika, bo to verjetno povezano z materialnim svetom, v katerem bik išče zatočišče in uteho. Ta svet bo doživel spremembe, predvidoma pozitivne, ki pa nam bodo dale veliko miselnega materiala, primernega za debate.

Pogovori, ki bodo sledili po teh uranovskih šokih, bodo trajali pozno v noč. Gre za izmenjavo mnenj med Luno in Venero, ki bosta v opoziciji in iskali ravnovesje med čustvenimi potrebami in ljubezenskimi željami. Včasih ti dve področji našega življenja nista najbolj usklajeni. Tisto, kar potrebujemo, ni enako onemu, kar želimo. Potrebujemo jakno, a bi še vedno radi nosili kratke rokave. Potrebujemo svoj intimni svet, a bi ga še vedno radi delili z nekom drugim.

Smer razvoja dogodkov bo ta vikend postala bolj jasna. Mars bo jutri oblikoval trigon s Saturnom ter nam dal voljo, da speljemo zadeve do konca. Cilji bodo otipljivi in stabilni, želja Marsa bo akciji, ki prinaša konkretne rezultate, zadovoljena. V nedeljo bo zadovoljen tudi naš ego in luč bo še bolj osvetlila pot, po kateri hodimo. Nedelja je na sploh en pozitiven dan, poln pogovorov, druženja, dobrovoljnosti, saj bodo zračna znamenja izrazito poudarjena in v harmoničnih odnosih.

Ni torej razloga, da bi bili še naprej zmedeni in zbegani. Poiščimo družbo, pojdimo na zrak, nadihajmo se novih idej, prečistimo možgane.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -