Petek, 24. 12. 2021, Samo brez nestrpnosti, prosim

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan predbožičnega vzdušja, v katerem bi se bilo lepo umiriti in ne noreti, je pred nami. Tisti mir, h kateremu kličejo prazniki, velja širiti tudi med neznanci, ki jih srečujemo v trgovinah, na cesti, ne le v objemu doma, kamor bomo polni adrenalina prinesli le frustracije.

Luna v devici bo dopoldan nekoliko nervozna, saj bo soočena z novimi informacijami ter bo morala izbirati in se odločati. Vzemimo si čas, zadihajmo, držimo se seznama obveznosti in napredujmo počasi. Po opoldnevu bo notranja stabilnost večja. Zemeljski trigon Lune in Sonca bo priklical sodelovanje, energije bodo lepo tekle, vse, kar želimo storiti, skuhati, pospraviti se bo naredilo skorajda samo. Pozno zvečer bodo mentalne napetosti, raztresenost znova spodbujene, v nas se lahko naseli celo želja po sporih, kajti znova bodo želeli več, kot je priporočljivo. Samo mirno, prosim.

Danes je na nebu natančen tudi znameniti kvadrat Saturna in Urana, ki želi, spodbuja spremembe. Predvidevam, da zdaj že vsi vemo, kam nas usmerja. Energije, ki so se aktivirale februarja in junija, so nas usmerjale v rojstvo nečesa novega, v prelom starih struktur, osvoboditev. Napredujmo v tej smeri, drugega nam ne preostane.

Prijeten božični večer in vse dobro vam želim!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -