Petek, 22. 10. 2021, Luna v biku in slovo od obdobja tehtnice

Morda vas zanima

- Oglas -

Če bi se danes ozirali samo na Luno v biku, bi si lahko čestitali, da je pred nami prijazen dan. Popoldan nam bo Luna naklonila nekaj mehkih, sočutnih, tudi zaspanih energij, saj bo v lepem stiku z Neptunom. Sledil bo nekoliko preveč optimističen kvadrat z Jupitrom, ki daje entuziazem, vendar je ta prenapihnjen. Brzdajmo se, zlasti ob nakupovanju in hitenju socialnim dogodkom naproti. Ne obljubljajmo preveč, ker se nam lahko obljube zagozdijo v grlu.

Večer bo Luni naklonil še največ pozitivne energije, primerne za globoka čustva in senzualnost, saj bo v stiku s Plutonom. Nakar bo šla v fazo praznega teka in svojo senzualnost mirno uživala do sobotnega dopoldneva, ko bo šele ob 9.57 pristala v živahnem, klepetavem znamenju dvojčka.

Torej, kaj je narobe z današnjih dnevom? Napet kvadrat med Marsom in Plutonom vendar, ki ga čutimo že nekaj dni in nas spravlja v nevarne situacije, dviguje adrenalin, na plan prinaša željo po nadzoru, ljubosumnosti, posesivnosti, lomi odnose in nas predvsem utruja.

Gre za boj med mladim in starim, za notranjo napetost, ki ima korenine v preteklosti, za veliko fizično in seksualno energijo, ki jo bo domala nemogoče potolažiti, saj je nanasitna in jo je težko utruditi, nahraniti, uravnovesiti.

Ne spravljajmo se na druge, to je najbolj pomembno. Šport, še več športa, boks, kikboksing, tek na dolge proge, plezanje na tisti najvišji, najtežji vrh, kramp in lopata. To so orodja, ki bodo izčrpala ta naboj. Ne dovolite si, da se obrne proti vam, ne padite v jamo, ko se počutite kot žrtev. Danes zmoremo veliko, čeprav si jaz osebno ne nameravam naprtiti novih bremen in zaenkrat zgolj lovim veter ter jadram od ene obveznosti do druge. V tisti vrsti, v kateri sem brezplodno stala, sem se zmogla nasmehniti in sva si s prodajalcem izmenjala ščepec humorja. Kaj moreva, minuta, v kateri bi morala nekaj opraviti, je trajala 20 minut in je še ni bilo konec. Hvala, se vidimo naslednjič, grem iz te brezplodnosti naprej.

Jutri teh podzavestnih vzgibov moči in poskusov nadzora ne bo konec. Sonce vstopa v škorpijona! Obdobje tehtnice jemlje slovo. Nenavaden dan bo ta sobota, s Soncem v škorpijonu in Luno v dvojčku. Klepetavost in skrivnostnost, lahkotnost in sumničavost, želja po druženju in teorije zarote. Naj bo tisto, kar govorite, iskreno, saj vas bo škorpijon opazoval in takšen, kot je, dvomil v vse dobro, kar bo povedano. Je za tem stavkom kakšen skrit namen? Ha, ste prepričani, da ni? Dobro, naj vam bo. A dvom bo še zmeraj prisoten, takšno je obdobje škorpijona, ki je prihodnjih 30 dni pred nami.

Prejšnji članekBučni pire
Naslednji članekDomača čebula v prahu
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -