Petek, 22. 1. 2021, Naj nas užaljenost ne podre

Morda vas zanima

- Oglas -

Drago bralstvo, približujemo se vikendu, ko si bo veljalo vzeti čas za razmislek o dogajanju, ki smo mu bili priča ta teden. Sonce in Saturn v konjunkciji v vodnarju bosta na individualnem nivoju naklonjena samosti, in takšne samosti se nam ni potrebno bati. Jaz se ji bom predala, obenem pa ostala toliko odprta, da bom k sebi prepustila ustvarjalne navdihe, ki jih spodbuja Venera v sekstilu z Neptunom – aspekt, naklonjen vsem umetnikom.

Osredotočenost na notranjo rast, na tisto, kar me osrečuje, na točno določen cilj sem si zadala že lani in končno uresničila danes zjutraj. Postala sem on-line učenka bobnarke in perkusionistke Sheile E. Se je spomnite? Tiste bejbe, ki je na odru razturala ob Princu? Še miga, še kako miga! In širi svoje znanje s srčnostjo, latino šarmom in strastjo do glasbe, ki ne poneha ter je umetnikom, kot je ona, vir notranje lepote in večne mladosti. E, ja. V trenutku, ko smo obdani s fiksnimi energijami, ki se držijo svojih načel, ciljev, se je dobro potopiti v nekaj pozitivnega, s fiksnimi energijami pa se tudi zavežemo, da bomo pri tem vztrajali. Z umetnostjo gotovo ne moremo zgrešiti.

Kaj medtem storiti s prevelikimi pričakovanji, ki so lastni kvadratu med Marsom in Jupitrom, še enim klobčičem fiksnih energij, ki nas bo spremljal čez ves vikend in nas poganjal v smer, ki nas lahko povsem izčrpa? Zdaj, ko to vemo, se bomo izognili razsipavanju naših dragocenih in ta teden že utrujenih energij ter se fokusirali na res pomembno. Ne bomo si zadali dodatnih nalog, ne bomo noreli in skušali doseči trenutno nedosegljivo. Takšna dejanja so sedaj brezplodna. Sheila E. bo čisto dovolj. Vzpon na Triglav, če karikiram, bi bil odločno preveč.

Danas zvečer se bo Luna poslovila od znamenja bika ter jutri zjutraj vstopila v dvojčka, ki mu bo ugajala prijateljska komunikacija in pridobivanje novih znanj, informacij, krajši izleti, smeh. Do takrat pa velja biku ponuditi nekaj stabilnosti in lepote. Kaj bo to, se odločimo sami. Če se le da, bodimo pozorni na popoldanski kvadrat z Merkurjem v vodnarju, ko bomo zaradi neke prizadetosti, užaljenosti prehitri na jeziku. Srce in um sta v konfliktu. Če ni nikogar, ki nam bo stopil na rep in nas spodbudil k debati, bomo pa sami padli v preizpraševanje in nepotrebno mučenje samih sebe. Že zvečer se bomo umirili, saj bo zemeljska energija bika našla stabilnost v Plutonu v kozorogu.

Miren dan, izberite nalogo, na katero se boste osredotočili in nežno z besedami.

Srečno!

Prejšnji članekOgnjič, vrtni
Naslednji članekJabolčna torta
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -