Petek, 20. 8. 2021, En prav lep dan

Morda vas zanima

- Oglas -

Ob današnjem prehodu Lune v znamenje vodnarja, v katerem bo Luna v nedeljo postala najbolj okrogla in polna ter ji lahko zaradi pozitivnega vpliva Jupitra tudi rečemo, da nosi srečo, bodimo pozorni na spremenjene vzorce obnašanja, razmišljanja, in sicer tako nas samih kot drugih.

V medsebojne odnose vstopa več prijateljstva, prej smo pripravljeni drugim ponuditi roko pomoči, storiti nekaj za splošni blagor in verjetno bo lepo videti, kam vodi ta pot. Kdo nam pomaga, ko kaj potrebujemo, komu pomagamo, ko kaj potrebuje. V kakšni družbi se počutimo prijetno in kateri se izogibamo. Ta Luna bo testirala, kdo je naš prijatelj in do nedelje bo pokazala svojo resno in tudi nepredvidljivo plat, nakar bo domala zacvetela in se umirila v toplem Jupitrovem naročju.

Luna je v trenutku tega pisanja še v kozorogu in praznem teku, zato se še ne lotevajte novih poslov in tudi pri obstoječih, v katere ste vstopili v tem jutru, zaenkrat ne pričakujte rezultatov, saj se lahko načrti hitro spremenijo. Pridnost in delavnost, ki nas preveva, dejansko umirimo, kar res zveni precej antikapitalistično, ampak z Luno v praznem teku je to tako.

Luna vstopa v vodnarja ob 10.49 in nam skozi ves dan odpira raznorazna vrata. Začela bo popoldan, ko bo v prijetnih, harmoničnih aspektih trigona z Lilith v dvojčku, zatem z Venero v tehtnici in v poznem večeru še s severnim Luninim vozlom v dvojčku. Wau, resnično vznemirljivo, zlasti za zračna znamenja in na sploh za vse zračne zadeve – torej komunikacije, potovanja, prijateljstva in seveda ljubezen, ki potrebuje predvsem pogovore, upanje in radodarni občutek optimizma.

V sodelovanju z Lilith bodo naše besede imele drznost, da privabijo in zapeljejo. Če želimo nekoga povabiti na zmenek, pa si tega doslej nismo upali, je danes takšen dan, da je predrznost celo zaželjena. In nas vodi v čustveno in ljubezensko harmonijo, na kar nakazuje Venera. V današnjih odnosih ni prostora za ljubosumnost, posesivnost. Uspeh bomo imeli, če se posvetimo najbolj pozitivnim platem odnosov, pokažemo svojo zadovoljno, veselo plat, nekoga nasmejimo, se udeležimo predstav stand up komedije, nenazadnje organiziramo zabavo.

Večerni stik s severnim vozlom nam bo povedal, da smo bili uspešni, saj bo Luna slišala besede naklonjenosti in mirno zaspala.

K pozitivnemu ozračju prispevata tudi Sonce in Jupiter. Njuna opozicija je iskanje ravnovesja med dajanjem in prejemanjem, saj Sonce v levu želi, da se ga občuduje, Jupiter v vodnarju pa nima občutkov občudovanja, niti do ene osebnosti, temveč je distanciran in usmerjen v družbo in v splošne koristi. Sonce to lahko sprejme in se še vedno znajde pod žarkom reflektorja, le premakniti se mora z mesta, na katerem se je fiksiralo.

V današnjem dnevu nam koristi prinaša tudi trigon Merkurja in Urana, ki pravi, da so nove ideje, predlogi, umski navdihi koristni in jim velja zaupati. Uran je z današnjim dnem retrograden in nove informacije prihajajo s področij, ki smo jih že obdelali. Očitno je, da imamo priložnost, da jih obdelamo še malo in iz njih potegnemo tisto najbolj pozitivno.

Tako, dan smo astrološko obdelali, sedaj pa ga moramo še živeti.

Lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekMarmelada iz robidnic brez sladkorja
Naslednji članekBela sangrija
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -