Petek, 2. 7. 2021, Čuječnost Marsa v levu

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro – v današnjem dnevu dogodkov ne bo manjkalo, pa želeli mi to ali ne. Luna v ovnu je dovolj pogumna, da se sooči, izzove, z iskrenostjo in tudi s predrznostjo sprovocira pogovore, čustva, dogodke. Zato, ker hoče slišati resnico.

V jutro je vstopila dokaj mirna, pri čemer ji je pomagal sekstil s Saturnom, medtem ko ob podpori Marsa v levu čuti, da je odločnost, neposrednost njena glavna dnevna naloga, saj je v zgodbo vpleten še Kiron, ki je resda nenavaden v svojem kentaverskem telesu, malo čuden, ranjen, prizadet kot občasno vsi mi, a je še vedno vojščak in ve, kaj je njegova boleča naloga. Nasloviti rano in se o njej pogovarjati.

Zelo smo lahko veseli, da Luna popoldan oblikuje sekstil z Merkurjem v dvojčku. Res veseli, saj jo bo Merkur na prijateljski način spodbudil k izmenjavi informacij.

In smo pri glavnem aspektu današnjega dneva – trigonu med Marsom in Kironom, ki je druga pomembna postaja na totedenski Marsovi poti. Včeraj je oblikoval natančno opozicijo s Saturnom, v nedeljo zgodaj zjutraj bo oblikoval kvadrat z Uranom (vsi ti aspekti so še vedno in že aktivni, čaka nas le njihova kulminacija). Danes pa Mars, ki so ga hladnokrvne avtoritete včeraj distancirale od željenega cilja, ima ne le pogum, ki mu je v levu tako in tako lasten, temveč zaradi osebne prizadetosti predvsem sočutje in razumevanje do bolečin, ki ga obkrožajo in jih čuti.

Mars v levu je lahko čuječ, če le odvrže svoj plašč arogance. Videti je, da mu bo danes uspelo. Slišali/povedali bomo resnice, ki bolijo, vendar jih zaradi trigona, ki je harmoničen aspekt, lahko sprejmemo in celo bolj zlahka integriramo v svoje življenje, kot si mislimo. Resnici se ne gre izogibati, pa če nam je iskrenost še tako tuja, diplomatske igre pa še tako blizu.

Ni nujno, da so odločitve že na pladnju. Sobotno/nedeljski kvadrat z Uranom je šele tisti, zaradi katerega zna Mars počiti od nakopičene energije in storiti nekaj nepredvidljivega. To so hipne odločitve, prebliski, ki se jim ne moremo upreti in nas na valu svoje močne energije nosijo naprej.

Akcijam Marsa bodo že prihodnji teden sledile partnerske odločitve Venere v levu, ki jo prav tako čaka ista konfiguracija dogodkov – opozicija s Saturnom, trigon s Kironom, kvadrat z Uranom, ki bo natančen prihodnji četrtek in prinaša finalno ljubezensko odločitev.

Potrpežljivost in empatična iskrenost so torej vodila današnjega dneva.

Srečno!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKakijeva krema s smetano
Naslednji članekKokosov liker
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -