Petek, 2. 4. 2021, Igre ognja

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Današnja Luna v strelcu ima toliko dela in oblikuje toliko aspektov, da bo konec dneva strelčevska čustvena potreba po akciji in dogodivščinah bržkone povsem zadovoljena. In ker se današnje Lunino potovanje konča s sekstilom z Jupitrom, so optimizem, prijateljsko vzdušje in dobro razpoloženje precej verjeten izkupiček dneva.

Preverimo, kako bo torej dan utripal. Jutro prinaša harmonijo med ženskimi in moškimi energijami, saj sta pred nami trigona Lune s Soncem v ovnu ter Lune z Venero v ovnu. Ogenj gori in se medsebojno spodbuja k akciji, delovanju, optimizmu, povezovanju, sodelovanju, izkazovanju naklonjenosti, pogumu, neposrednosti, odločnosti … Ta ogenj je velik in nič ga ne more ustaviti, čeprav bo na preizkušnji.

V ta optimizem bo že dopoldan vstopil Mars v dvojčku in izzval Luno. Nekaj nas lahko vznemiri, preseneti, informacija, dejanje, beseda, morda odgovor, ki smo ga čakali in ki s svojo vsebino lahko povzročili spremembo razpoloženja. Zatem bo Luna v meglenem kvadratu z Neptunom, ki ob vsem dogajanju prinaša začasno izgubljenost v prostoru in času. Luna se ne bo predala, temveč bo iskala izhod iz megle ter ga tudi našla. Sekstil z Jupitrom pomaga, da sprejmemo zadeve takšne, kot so, iz njih potegnemo pozitivno in se ne obremenjujemo preveč.

Sreča je, da je strelec spremenljivo znamenje, kar pomeni, da se zna prilagajati, spreminjati svojo obliko, se usklajevati z okoliščinami in ob vsem tem ohranjati svoj brezmejni optimizem. V pomoč mu bo sekstil Merkurja v ribah in Plutona v kozorogu, “sočutni detektiv/psihoanalitik”, ki je kot nekakšno sito za informacije, saj loči plevel od zrnja, laž od resnice, nepomembno od pomembnega in vidi v samo dušo človeka.

S takšno sposobnostjo se nam ničesar ni bati, pač pa se lahko naslonimo na to moč uma, da vidi bistveno. V pomoč nam bo še jutri zjutraj, ko lahko že zgodnje ure prinesejo kakšen nesporazum. Oprimo se na intuicijo, na dejstva, ki jih bomo slišali danes, saj so stvarna in dejanska. Luna bo jutri v kozorogu in zelo realna, a vendar mirna. Če ji damo kakšno konkretno nalogo, cilj, bo zelo, zelo zadovoljna.

Srečno v današnjem dnevu!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -