Petek, 19. 3. 2021, Ne laži me

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Rastoča Luna v dvojčku danes spodbuja komunikacijo, ki pa bo imela različne odtenke. Že zjutraj bo z Merkurjem oblikovala kvadrat ter se zaradi nerazumevanja v komunikaciji, zaradi nejasnosti v razumevanju povedanega in tudi zaradi laži zapletla v spor, ki jo bo seveda razburil. Če bo nadaljevala v tej smeri, se bo ves dan opravičevala za to, kar je povedala in se zapletala v nove komunikacijske krize.

Besede, njihova interpretacija, učinek, ki ga imajo na nas, so danes res močno izpostavljene. Če ne bomo nasedli zmedi dopoldneva, če se bomo uspeli distancirati od povedanega ali od lastne želje, da bi bleknili vse, kar nam je na jeziku, če bomo spoštljivo in jasno povedali, da o nečem moramo razmisliti, preden se odločimo in odgovorimo, nam popoldan prinaša nekaj več energijske naklonjenosti.

Luna v dvojčku bo še naprej stopala po mehkem, ranljivem polju medsebojnih interakcij. Sprva bo popoldan v sekstilu s Kironom znova soočena s situacijami, ko bo na ceni umetnost poslušanja, sposobnost prijateljskega objema, trenutek sočutne tišine. Naj dvojček tudi malo zapre usta in se prepusti tej tišini, ki ne bi smela biti naelektrena, temveč fluidna kot voda.

Pozno popoldan in v večer komunikacij še zmeraj ne bo konec, saj Luna potuje proti Marsu, s katerim bo oblikovala konjunkcijo in znova dobila spodbudo, da spregovori in pove, kaj misli. Tokratni poskus ne bo neuspešen, saj bo v posteljo pod pokroviteljstvom trigona s Saturnom legla trezne, mirne glave.

Vidimo, da bo dan imel svoje vzpone in padce, a bi ga lahko z nekaj astrološke modrosti peljali v konstruktivno smer. Pogovorom takšnim in drugačnim se ne bomo izognili, lahko pa izbiramo, kaj bomo povedali. Odpovejmo se lažem in napadom, ki so namenjeni le obrambi samih sebe.

Spomnimo se, da nam je danes v oporo nekaj nežnega, a aktivnega, kot je sekstil Saturna in velike matere Ceres v ovnu. Določene omejitve dejansko podpirajo rojevanje nečesa novega in nekaj novega, kar raste iz prasile ognja, potrebuje meje za svojo rast. Te meje predstavljajo varnost, znotraj katere lahko delujemo. To je lahko opora, ob katero se naslanja paradižnik ali pa v tem primeru mentalna slika, dovolj široka, da je znotraj nje prostor za ta novi ogenj, ki ga podžiga Ceres.

Samo še danes bomo obsijani s Soncem v ribah, saj že jutri ob 10.37 vstopa v ovna in začenja se novo astrološko leto in pomlad. Huraaa!

Srečen današnji dan, bodimo modri in ne zaletavi!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -