Petek, 17. 9. 2021, Nenavadna pota Lune v vodnarju

Morda vas zanima

- Oglas -

Vremenske spremembe, ki jih je prinesel današnji dan, so podobne astrološkim spremembam tega dneva. Ljubezenska Venera se hladi pod vplivom kvadrata s Saturnom in tudi Luna v vodnarju že zgodaj zjutraj doživlja ure hladnosti, resnosti in odgovornosti, le da že popoldan s svojim nenavadnim, drugačnim, anarhističnim obnašanjem ruši tisto, kar pozna. In še sreča, da imamo tudi trigon med Soncem in Plutonom, ki nam daje moč, da vse to preživimo in ohranimo notranjo trdnost.

Dan ni prav prijazen, ima pa svoj smisel in namen. Luna in z njo naš čustveni svet se sooča s spremembami, ki jih potrebujemo. Jutro je obarvano s soočanjem s treznimi, krutimi, hladnimi informacijami iz zunanjega sveta, pa če so nam všeč ali ne. O njih se kljub temu lahko pogovarjamo, lažje nam bo in našli bomo razumevanje.

Pozno popoldanski kvadrat Lune z Uranom pa je tisti trenutek, ki lahko naš čustveni svet vrže iz tira. Slediti bomo morali novim dogodkom, novo vzbujenim čustvom, se premakniti iz fiksnega položaja, v katerem se počutimo varno, čeprav nas že vse tišči in je kavč, na katerem ležimo, poln lukenj. Zna biti, da bomo s tega “našega” kavča s pomočjo Urana dobesedno katapultirani na noge. Pa smo dejansko presenečeni zaradi tega dogajanja? Ali smo ga potihem pričakovali in zraven upali, da se ne bo zgodilo?

Odnosi, odnosi … Kot nas lahko osrečujejo, nas lahko tudi razžalostijo. Če se hočemo od koga posloviti, nečemu narediti konec, je dan kot nalašč za to. Venera v kvadratu s Saturnom je aktivna energija, ki zahteva delovanje. Nihče ni obljubil, da bo razhod od nečesa, kar nam je bilo ljubo, preprost in lahek. A znamenje vodnarja in njegova soočenja so namenjena temu, da se že enkrat premaknemo.

Prihodnji dnevi bodo pokazali, da odločitev ni bila napačna. Ob polni Luni v ribah, ki bo aktivna v noči s ponedeljka na torek, bomo lahko sproščeno izjokali vse, kar se nam je nabralo, a naše misli bodo bolj optimistične, saj se bo oblikoval trigon med Merkurjem in Jupitrom, a še vedno radikalne. Tudi z besedami bomo prerezali popkovino s preteklostjo. Pokazalo se bo, da nas prav akcija, delovanje Marsa v pozitivni kombinaciji s severnim Luninim vozlom, vodi v smer, ki nam je namenjena. Ne bodimo pasivni, ne predajmo se. Brcajmo, migajmo, delujmo ne glede na vse.

Nihče ni obljubil, da bo preprosto. Ima pa svoj dober namen. Srečno in vse dobro!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -