Petek, 15. 10. 2021, Zrak, svoboda, še več svobode

Morda vas zanima

- Oglas -

Dan, ko Sonce v tehtnici nad nami oblikuje trigon z Jupitrom v vodnarju in nam prinaša optimizem, notranjo vedrino, upanje in nekaj sreče. Sreče? Da, prav nekaj sreče. Težko bi verjela, da nikomur od nas ne bo prišla prav. Ta zračni trigon je namenjen komunikacijam, ustvarjanju harmonije v poslovnih in partnerskih odnosih, dokončanju projektov in pošiljanju tistih ovojnic s pomembnimi papirji na naslove pomembnih oseb. Namenjen je klicem, ki odpirajo vrata, razsvetlitvi projektov, ki so nekje zastali in potrebujejo pomoč vesolja.

Danes je Luna še vedno v vodnarju in v prijetnih, blagodejnih odnosih z drugimi planeti. Dopoldan oblikuje trigon z Marsom v tehtnici, kar nam daje moč in pogum, vzpostavlja skladne čustvene odnose, prinaša naklonjenost moškega spola, ne prav pogumnega zaradi znamenja tehtnice, v katerem se nahaja ta bojevnik, zato z njim ravnajte nežno, ker ne prenese pritiska in agresivnih dejanj.

Popoldan bo Luna v trigonu s Soncem in, seveda, v konjunkciji z Jupitrom, kar popoldnevu daje poseben čar. Prizadevajmo si, da čim prej opravimo s službenimi obveznostmi in si privoščimo zrak, sonce, družbo, olajšanje, v katerem se kopa današnji petek.

Luna bo od 14.33 pa vse do zgodnjega sobotnega jutra v praznem teku ter bo res potrebovala svojo svobodo, neodvisnost, odštekanost dejanj in izražanj svojih primarnih potreb. Ah, res obožujem Luno v vodnarju.

Sobotno jutro bo obarvano z ribjimi energijami, kjer bo Luna bivala vse do ponedeljka. Privoščimo si miren, sočuten, umetniško in romantično obarvan vikend. Bodimo previdni v nedeljo, ko Sonce oblikuje kvadrat s Plutonom in so reakcije še posebej nagle in prehitre.

Prihodnji teden v sredo nas čaka polna Luna na zadnjih stopinjah strastnega, trmastega ovna, ki bo v eksplozivni opoziciji z Marsom in napornem, ljubosumnem, obsesivnem kvadratu s Plutonom, ki hoče nadzor. Auč, zadeva je eksplozivna, v zraku je vojno stanje, želja po nadzoru, uporabi orožja, fizičnih grožnjah je gromozanska … Upajmo, da država, v kateri živimo, ne bo posegla po sredstvih nasilja in znova napadla protestnike. Upajmo, da bodo ljudje iz vsega tega kaosa odnesli živo glavo. Živimo na sodu smodnika. Ne, ta polna Luna res ni prijetna zadeva. Je trmasta, kot je lahko trmast samo oven.

Nazaj v petek. Užijte njegovo lahkotnost in imejte se lepo!

Prejšnji članekHrenovke v testu za noč čarovnic
Naslednji članekRižota z mavrahi
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -