Petek, 15. 1. 2021, Praznina in v njej vizija

Morda vas zanima

- Oglas -

Današnja napoved prihaja pozno, čeprav se je avtorica kot običajno zbudila še v temo. Ta je iz črnine postajala vijolična, rožnata, še zlata se je obetala, nakar se je vse stemnilo in pobarvalo v sivino. V trenutke kontemplacije in razmišljanja o besedah, s katerimi velja upesniti dan, so vstopile otroške energije, prebujene vsaj eno uro prezgodaj, ki so protestirale, ker jih je nekaj zbudilo. Uporništvo je bilo mogoče iz kaosa in jeze preusmeriti samo z nekaj sočutnega razumevanja, ne s silo, avoriteto, ukazi. Vodnarske energije ne delujejo na takšne gumbe. In še posebej danes, če mene vprašate, jih ni za motiti.

Z Luno v vodnarju in brez stika z ostalimi planeti vse do poznega večera (tako imenovana void, prazna faza, ki seveda ni enaka prazni Luni ali mlaju) bo dan izrazito individualistično obarvan, tudi uporniško, če bo vodnarjeve samosvoje, netradicionalne potrebe karkoli omejevalo. Pustimo zadevam prosti tok in se ukvarjajmo sami s seboj. Petki, kot je današnji, so ustvarjeni tudi za takšne nenavadne energije. Spoštujmo in negujmo lastno unikatnost.

Sonce v tesnem stiku ali konjunkciji s Plutonom daje poudarek resnim, poglobljenim temam. Še vedno čutimo potrebe po nadzoru, drezanju v tabu teme, izkazovanju moči, provokacijah. Konstruktivna uporaba bi šla v smeri zavestne odločitve, da nas danes takšna smer ne zanima. S prebujenim Uranom vred, ki je včeraj po petih mesecih znova v direktnem gibanju in mora slediti svoji progresivni poti, smo že včeraj začutili, da so spremembe tukaj, pred vrati. Osebno sem se včeraj soočila tudi z dejstvom, da je moj glas oziroma grlo, ki mu vlada bik in ga rada uporabljam v glasbi, po večtedenskem pevskem počitku tako zelo zakrnel in brez kondicije, da se moram prav vzeti v roke in svojo moč usmeriti k sebi, v sebe, si izkazati samospoštovanje, skrb, pozornost, saj mi je to področje življenja zelo pomembno. Aja, individualnost, saj sem prav to prej napisala. Zdaj grem vadit, da bom lahko posnela back vokal in ga poslala naprej članom benda. Če bom danes našla svojo moč, jo bom lahko prenesla naprej in navdihnila tudi druge ter znova pognala kolo naše sreče. Če bom uspešna, vam povem.

Prejšnji članekTorta črni gozdiček
Naslednji članekNamaz iz paprike
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -