Petek, 14. 5. 2021, S prazno glavo v srečen vikend

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v dvojčku, raste, dan pa se deli na dve energetsko različni polovici. Zbudili smo se v jutro, ko je aktiven kvadrat med Luno in Neptunom v ribah, in prišel je dan dooolgega Luninega bivanja v stanju lera, praznega teka oziroma v angleščini void faze.

Kvadrat med Luno in Neptunom bo v polno aktiven malo po opoldnevu, nakar bo Luna v leru, ki bo trajal kar do sobotnega zgodnjega jutra, ko Luna vstopi v znamenje materinskega, družinskega, s prijatelji podprtega, skrbnega in pokroviteljskega raka.

Takoj povejmo, da bo Luna v raku sobotni dan preživela v lepem vzdušju in podprta z Jupitrom, ki je komaj vstopil v ribe in smo ga nekateri na polno začutili. Včeraj smo se dokaj neznani ljudje drug drugemu odprli, povedali nekaj o sebi in slišali tujo zgodbo, našli sorodne duše, dali nematerialno darilo in ga dobili ter – upam – začutili predvsem vsesplošni mir in priljudnost. Sobota nadaljuje v tem sočutnem, ljubečem ritmu in podobne vibracije ima še nedelja.

Zato se ne potopimo povsem v konfuzne energije današnjega dneva. Ohranimo koncentracijo, ne poglabljajmo se v občutke žrtve, v lastne težave, ker jih bomo videli prenapihnjene in v nerealni luči. Ne iščimo usmiljenja.

Lahko pa se izrazimo kreativno, navdih bomo imeli. Vzamimo v roke inštrument, knjigo, v katero se bomo zlahka poglobili, poslušajmo glasbo, zjočimo se, če tako začutimo. Višek vode naj se prelije, lažje nam bo. Če kaj pisnega pošiljamo naokrog, dajmo naše besedilo še komu drugemu v branje. Ne bodimo preiskreni na družabnih omrežjih, ostanimo pri “da” in “ne”.

Popoldanske komunikacije ohranite na minimalnem ognju. Izpraznite glavo. Luna bo v leru skoraj 15 ur.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -