Petek, 13. 8. 2021, Iskanje soglasja med razumom in čustvi

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna je v tehtnici in raste ter si še vedno prizadeva za usklajene, skladne odnose ter je pripravljena slišati obe plati resnice. Velike strasti in želje po akciji bodo oprinesle mešane rezultate, saj lahko naša delovanja vznemirijo družbene kodekse. Do poznega večera se bomo čustveno kljub temu uravnovesili in najbolj nam bo ustrezala družba prijateljev.

V dopoldnevu ji bo uspevalo dobro loviti ravnotežje, saj bo v sekstilu s Soncem v levu, kar nam bo dajalo luč in moč, da najdemo pravo pot, v sebi spodbudimo ustvarjalnost, entuziazem, igrivost ter se počutimo zadovoljno in uspešno.

Popoldanski kvadrat med Luno in Plutonom prinaša tisti bolj napeti del dneva, ko se bodo naša čustva pod pritiskom zunanjih okoliščin vznemirila in prinesla na plan naše podzavestne strasti, hotenja, tudi ljubosumje in čustvene manipulacije.

Zanimivo je, da nam večer vrača čustveno skladnost, pozitivne komunikacije, dobre medsebojne odnose. Trigon med Luno in Jupitrom je takšen dobrodušen aspekt, saj vrača dobro voljo in širi optimizem, preskakuje ovire in nam vrača željo po družabnem življenju.

Luna v tehtnici bo ob 22.39 šla v fazo prostega teka in zna biti, da bomo pretiravali v prizadevanjih za skladnost, družabno flirtanje, diplomatski ples, saj nam šarma ne bo zmanjkalo, vendar pravega, otipljivega rezultata ne bomo videli. Ne pričakujmo, da se bo iz naših akcij rodilo karkoli trajnega in pomembnega.

V ospredju je danes tudi kvadrat med Merkurjem v devici in Lilith v dvojčku, kar daje komunikacijam, ki vključujejo občutljive osebne teme, posebno ostrino in prebujenje pod pritiskom stvarnosti.

Naše akcije, delovanje, prizadevanje po nečem bo prav tako prineslo mešane rezultate, saj je Mars v devici v inkonjunkciji s Saturnom v vodnarju. Kar želimo narediti bo naletelo na omejitve družbe, starejših oseb ali pa občutkov obveznosti, odgovornosti, ki jih imamo. Ne silimo z glavo skozi zid in v primerih stiske raje stopimo korak nazaj, umirimo žogico in počakajmo, da trenutki napetnosti minejo.

Srečno v današnjem dnevu in lepo izkoristite njegove dobre plati!

Prejšnji članekPoširan jajček, toast in avokado
Naslednji članekNutellin tiramisu
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -