Petek, 12. 3. 2021, Plavamo in plavamo

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Luna je v ribah in pada ter postaja vse bolj temna in nevidna. Smo v fazi pred mlajem oziroma konjunkcijo Sonca in Lune, ki bo natančna jutri dopoldan. Smo v fazi, ko smo v stiku z našo podzavestjo in potrebujemo tudi več miru, da sprocesiramo dogajanje okoli nas. Najbolje bi bilo, da se umirimo, tudi umaknemo, če je potrebno.

Današnja Luna lovi nekaj spodbudnega vzdušja, saj je dopoldan v stiku z Uranom ter ima možnost, da se navduši nad nečim in samo sebe potegne iz zasanjane situacije. Popoldan bomo vstopili v fazo, ko je Luna v kvadratu s severnim Luninim vozlom. Našli se bomo na križišču odločitev, kjer se od nas pričakuje, da presežemo staro situacijo in uzremo novo pot, odločitev, ki bo osvetljena z novimi informacijami.

Kaj dodati na ribjo Luno in njen sanjski, čustveni svet, ki se pred nami lahko transformira v novo realnost? Da je treba nasanjati lepe sanje in jim zaupati, da so uresničljive. Vera v novo pot, ki jo ubiramo, bi nam morala prinesti darilo, ki je podprto tudi ob logičnem preverjanju.

Ne bežimo pred odločitvami, imejmo odprte oči in ušesa, da vidimo in slišimo, kaj nam energije šepetajo. Beg ni rešitev.

Srečno!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -