Petek, 12. 11. 2021, Hvala za vse izzive, zdaj pa dovolj

Morda vas zanima

- Oglas -

Minuli zanimivi, zahtevni, a tudi izčrpajoči dnevi so za nami. Poudarjeni fiksni znamenji vodnarja in škorpijona sta nas prisilili, da smo se lotili nalog, ki smo jih odlašali, vklopili veliko potrpežljivost, da smo rezultate dočakali, in tudi vero v najvišje dobro, da bo vse na koncu vse prav.

Zlasti znamenje škorpijona oziroma astrološka hiša, ki ji v naših natalnih kartah pripada to področje, se je pod vplivom zunanjih pritiskov morala soočiti z izzivi in odločiti, kako naprej. Storiti tisto, kar je prav. Rešiti problem. Mars v škorpijonu je pod vplivom Saturna moral v roke vzeti sekiro in nekaj odrezati. Tisto, kar ga je s svojimi pritiski dušilo.

Danes se bo Mars pod vplivom neprijetne inkonjunkcije s Kironom še malo soočal s posledicami svojih dejanj, z bolečino, ki jo je prizadejal, z užaljenostjo, vendar se bo do večera uglasil. Luna namreč danes zjutraj vstopa v znamenje ribi in prinaša prepotrebno tolažbo.

Luna torej raste in je do nedelje v ribah. S severnim Luninim vozlom v dvojčku si bo izmenjala nekaj informacij, te so lahko zaradi njunega kvadrata neprijetne, a se jim bomo zlahka prilagodili.

Pozno popoldan pa vse v noč nas čaka prijeten, prijateljski, druženju in umirjenemu čustvenemu svetu naklonjen sekstil Lune z Venero v kozorogu ter trigon Lune z našim utrujenim, od dela in bojev nekoliko ranjenim Marsom, ki bo našel svoj objem razumevanja, sočutja, brezpogojne ljubezni, popolnega sprejemanja.

Ščepec prijaznosti, navdiha, tudi umetniške žilice bo dnevu dodal skladen, harmoničen trigon Sonca v škorpijonu in Neptuna v ribah. Obsijal nas bo notranji mir in uživajmo v teh dragocenih trenutkih.

Jutri bo Luna v ribah oblikovala same skladne odnose – z Merkurjem, Uranom, Neptunom in nazadnje Soncem. Pogovarjajmo se, vzamimo si čas zase in za naše bližnje, ure vrzimo v smeti, hitenje zamenjajmo z glasbo, slikanjem, meditacijo ob vodi, v naravi.

Merkur bo po tem, ko je pod pritiskom Saturna preživel obdobje nesamozavesti, mentalnega trpljenja in razdvojenosti med tem, kaj mora povedati in koga bo s tem prizadel, v soboto doživel opozicijo z Uranom. Strahu pred besedami ne bo več. Resnica ali njeni delčki, ki smo jih doslej mogoče še zatajevali, se bodo izlili na vse strani. Za marsikaj nam ni več mar, sploh pa ne za diplomacijo in leporečenje. Kar se mora povedati, se bo povedalo. Naš čustveni svet bo zaradi Lune v ribah toliko prilagodljiv, da bo tudi to razumel in ne nazadnje sprejel.

Prejšnji članekBučno kakijeva pita
Naslednji članekMarelična marmelada iz pečice
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -