Petek, 11. 6. 2021, Objem Lune in Jupitra ter še Mars v levu

Morda vas zanima

- Oglas -

Mlada Luna v dvojčku je za nami in bo semena, ki jih je posijala, požela ob naslednji polni Luni, ki bo 24. junija v znamenju kozoroga. Preživeli smo tudi Sončev mrk, ki pa ima daljši učinek trajanja in bo izzvenel šele 4. decembra ob naslednjem popolnem Sončevem mrku v znamenju strelca. Dogajanje, ki smo mu sedaj priča in tudi aktiven sokreator, ima torej daljnosežni odmev in še naprej velja ostati osredotočen na lastno življenjsko pot, osebnostno rast, prehrano v obliki dobrih, pozitivnih misli in na sploh hranljivega odnosa do samega sebe.

Danes ob 9.23 bo Luna, ki že raste, vstopila v znamenje raka, v katerem bo ostala do nedelje, ko bo še ona ubrala ognjene, levje glasbene tone. Danes je namreč tudi dan, ko le še nekaj ur ostajamo pod vplivom Marsa v raku, saj bo ob 15.34 vstopil v – tralala – znamenje leva. Zelo zanimivo bo videti, kako se bo izrazil ta energijski preobrat. Zdi se mi, da po dveh mesecih, ki jih je preživel v znamenju raka, Mars komaj čaka, da se sprosti in postane bolj pogumen, odločen, neposreden, ponosen ter manj jokav, prizadet, nesiguren vase in užaljen skrit v maminem naročju.

Popoldanske energije, ki postajajo ognjevite, bo zaenkrat umiril trigon Lune v raku in Jupitra v ribah. Ta velikan našega osončja bo že prihodnji teden, 20. junija postal retrograden in se bo postopoma znova vrnil v znamenje vodnarja. Zaenkrat pa je še tam, kjer je rad doma, v ribah. Današnje čustveno življenje Lune v raku bo dobilo čudovit, harmoničen, sočuten, topel objem. Jupiter v ribah je nekaj, k čemur se bo rad stisnil in se počutil varnega, zaščitenega in sproščenega. Kdo je junak, ki nam bo ponudil ta medvedji objem? Se bo že našel, ne skrbite.

Zanimiv dan bodo dopolnile informacije, ki jih še zmeraj zbira retrogradni Merkur v konjunkciji s Soncem. Ne se jih bati, tam so, da osvetlijo temne kotičke, da se lažje odločimo, saj nam bodo povedali, ali gre zaupati ali ne.

Užijte lepe petkove energije, zalijte svoje čustveno življenje, zaplešite, predajte se navdihu, začutite levji pogum.

Srečno!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -