Petek, 10. 9. 2021, Dnevi škorpijonskih čustev

Morda vas zanima

- Oglas -

V dnevu Lune v škorpijonu, ki bo vse do nedelje barvala naše čustveno razpoloženje, bo posebej zanimivo opazovati nastajajoče energije, saj v to vodno znamenje danes zvečer vstopa tudi Venera. Venera bo na svoji poti srečala skoraj takšne energije, kot jih bo v teh dneh Luna. Torej so pred nami dnevi, ki so kot nekakšen preludij ali morda hiter oris vsega, kar nam do 7. oktobra prinaša bivanje Venere v znamenju škorpijona.

Luna raste, bivanje v škorpijonu pa jo dela vztrajno, osredotočeno, raziskovalno, poglobljeno, globoko čutečo in razmišljujočo, tudi strastno, ljubosumno, trmasto, včasih maščevalno in podložno destruktivnim emocijam.

Njen edini današnji aspekt bomo čutili pozno popoldan, in sicer kvadrat s Saturnom v vodnarju, medtem ko bo njen drugi izzivalni aspekt, opozicija z Uranom v biku, na moči v soboto zjutraj.

Kaj bomo posijali in kaj poželi, je odvisno tudi od tega, kako razumemo in doživljamo te fiksne energije. Kvadrat s Saturnom nas pelje v dinamičen konflikt med čustvi in omejitvami, ki nas hladijo in distancirajo od ljubljenih ljudi, nam jemljejo voljo, morda celo pogum, saj nam prinašajo nekaj težav in spremljajoče občutke nemoči in malodušja. Saturn nas vodi v izpraševanje tega, kar želimo in če so odgovori pozitivni, če se vrata vseeno odpirajo, lahko to vzamemo kot spodbudo, da ostanemo vztrajni in zvesti svoji poti.

Venera se bo s podobnimi izzivi srečala prihodnji teden in ni odveč, če pozorno opazujemo, katero področje našega življenja izstopa in kliče k pozornosti. S čujačnostjo se bomo zavedali, da je v trenutkih takšnih ljubezenskih stisk prav brezpogojna ljubezen tisto najbolje, kar lahko storimo.

In še posebej bo zanimivo videti, kakšna nepričakovana čustvena vznemirjenja prinaša sobotno jutro, ko si bosta Luna in Uran stala nasproti ter iskala ravnovesje med željami po globoki pripadnosti in na drugi strani potrebo po osvoboditvi od omejitev, s katerimi se bomo srečali danes zvečer.

Ne delajmo panike, le ostanimo čuječi in si dovolimo priznati, da naš pristop določenim področjem našega življenja potrebuje osvežitev in spremembo.

Dobro plavajte v teh globokih škorpijonskih vodah in se spomnite, da znamenje škorpijona v njih plava vsak dan. Predajmo se njegovi moči preobrazbe in pogumnega soočanja z vsem, kar je prikrito in skrito ter se spomnimo njegove sposobnosti, da se kot ptica feniks dvigne iz pepela, v katerem je gorel.

Srečno in lep dan, dobro uporabimo sposobnost koncentracije na najtežje naloge. Že v soboto popoldan se bomo imeli priložnost spočiti in napolniti s pozitivnimi, harmoničnimi energijami!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekKivijevi mafini
Naslednji članekFigovi mafini
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -