Od petka do nedelje (31. 12. 2021 – 2. 1. 2022)

Morda vas zanima

- Oglas -

Dober vikend nas čaka in pozitiven vstop v novo leto 2022. Leto, ki ga puščamo za seboj, je prineslo ogromno nepričakovanih obratov. Naj se v prihajajočem letu utrdi vse, kar je dobro in ljubeče. Odpustimo si za storjene napake in krivice, ki smo jih storili, odpustimo drugim za dejanja, ki so nas ranila, otresimo se krivde in obsojanja, objemimo življenje, ki nam je dano, postanimo ponižni in hvaležni, da lahko uživamo lepoto narave, glasbe in vsega, kar nam plemeniti srce. Jupiter v ribah nežno kliče k materialni skromnosti in večji sočutnosti, pozornosti, vseobsegajoči ljubezni in razumevanju. Naj se zgodi – let it be.

Petek nam prinaša dinamičen, aktiven, optimističen dan Lune v strelcu, ki se želi dobro in svobodno zabavati, pri tem pa jo podpira tudi Mars v strelcu, s katerim se bo že pred polnočjo razdivljala in strgala z verige. Ker Luna pada, nas bo kar kmalu čez polnoč srečala utrujenost.

Sobotno jutro bo zmedeno in zasanjano, k čemur bo prispeval stik Lune z Neptunom, nakar bo Luna šla v fazo praznega teka, ki bo trajala kar do nedelje. Četudi bomo čustveno izčrpani, pa bo na nebu aktiven trigon med Soncem in Uranom, znanilec vznemirljivih in prijetnih, otipljivih novosti, ki bodo godile našemu egu. Tudi Merkur se bo zapletel v prijeten pogovor, h kateremu bo prispeval severni Lunin vozel in nam prinesel informacije, ki pozitivno vplivajo in usmerjajo našo življenjsko pot. Ta vpliv bomo čutili vse do ponedeljka.

Nedelja je en tak pomemben, pozitiven dan, ko lahko prav rečemo, da je to pravi način, kako začeti novo leto. Merkur bo vstopil v vodnarja in polni bomo originalnih, novih, navdihujočih, odštekanih idej, ki nas vodijo v prihodnost. Imeli bomo občutek, da smo se otresli spon preteklosti, da lažje dihamo in mislimo.

Luna bo kmalu čez polnoč vstopila v kozoroga in ob 19.34 dosegla fazo mlade Lune, torej se bo stopila v eno s Soncem in odprla povsem novo poglavlje našega življenja, ki je zelo realno in otipljivo.

Res bo Luna popoldan v kvadratu s Kironom in znova so tu nekje čustvene rane, s katerimi se bomo srečali. Morda smo koga pozabili poklicati in mu voščiti srečno novo leto, pa bomo to izvedeli, morda bo nekdo kontaktiral nas in nas opozoril na vse hudo, kar smo mu prizadejali v minulem letu. Odpustimo in oprostimo ter gremo naprej. Kajti tu je že trigon Lune z Uranom, ki nam bo preprečil, da bi se utapljali v melanholiji. Življenje je sveže in novo in vznemirljivo, kar nam bo prav jasno povedala ta lepa, mlada Luna v kozorogu.

Odlična je za nove začetke in nove namere, zato si jih ne pozabimo zastaviti. Razmišljajmo sproščeno in neobremenjeno. Misli, ki jih bomo posadili, so pomembne in k njim se bomo vračali še ves mesec. Bodimo drzni v svojih željah. Predstavljajmo si vse lepo, kar se nam v novem letu lahko zgodi. Na katerem področju življenja boste posadili to lepo, plodno mlado seme? Naj se zgodi!

Vse dobro v novem letu 2022 vam želim! Znova se beremo v ponedeljek.

Z ljubeznijo, vaša Alenka

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -