Nedelja, 9. 5. 2021, Kdo Luno v ovnu vleče za rep?

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Medtem ko je ob 4. uri zjutraj Venera zamenjala znamenje in sedaj svojo moč širi skladno z energetskimi potrebami dvojčka, čemur smo namenili posebno objavo, je Luna še zmeraj padajoča in v ovnu. Kmalu, že v torek bo povsem črna in rodila se bo mlada Luna v biku. Do takrat pa ovna čaka še nekaj izzivalnih srečanj. Ali pa vsaj eno, in sicer danes popoldan s Plutonom, s katerim oblikuje redni, vsakomesečni kvadrat.

V siju zračnega, radoživega, veselega vzdušja, h kateremu sedaj poleg Merkurja v dvojčku prispeva tudi Venera, je današnji popoldansko/večerni kvadrat Lune s Plutonom odklon od lahkotnega povprečja. Navzven je vse smejoče in preprosto, a srečanje s Plutonom prinaša čustveno napetost, ljubosumje, posesivnost, spor med tistim, kar potrebujemo, da potešimo čustveno lakoto, in tisto oviro, ki je skrita globoko v nas in nečemu ne zaupa ter z vprašanji vrta in vrta in zadeve ne pusti na miru. Takšne začasne oblike norosti je po naših izkušnjah najbolje rešiti s fizično aktivnostjo, ki nas na koncu pusti izčrpane, saj tako najlažje in na najmanj škodljiv način sprostimo nakopičene obsesivnosti. Ne kregajmo se.

Pozno zvečer, ko bo Luna v ovnu oblikovala sekstil z Jupitrom v vodnarju, se bomo ob neki ideji, komunikaciji, knjigi … znova sprostili in si čestitali, da je napetost za nami, mi pa nismo ostali raztrgane duše.

Ponedeljkovo jutro prinaša vstop Lune v bika in njen sekstil z Marsom v raku, ki se bo oblikoval čez ves dan in nam dal več priložnosti, da uveljavimo svoje želje. Lahko so povezane s fizičnim delom, ki ga moramo dokončati, s pozitivnim ljubezenskim razvojem dogodkov ali pa zgolj z boljšim odnosom do samih sebe, z odločitvijo, da bomo telovadili, plavali, rolali … in z boljšim fizičnim počutjem prispevali k razvoju samozavesti in pozitivnih navad.

Do takrat pa potrpežljivo in počakajte, da “tisto” mine.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdeš na križišču poti, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -