Nedelja, 9. 1. 2022, Luna v ovnu in novi izzivi

Morda vas zanima

- Oglas -

Z današnjo Luno v ovnu, ki bo zvečer oblikovala kvadrat s Soncem v kozorogu je pred nami dan, ko se bomo na nek način soočili s krizo svoje identitete. Nikakor ni nujno, da so to velike krize, a nekaj nas bo zagotovo prebudilo, vznemirilo, prebudilo vprašanja o tem, kdo smo in kaj želimo.

Luna v ovnu je otrok horoskopa, naiven in radoveden, vedno pripravljen na akcijo, premik, nov, svež korak, ki vodi k novemu spoznanju. Spoznanja s seboj nosijo tudi posledice. Medtem ko, na primer, otrok pleza po stopnicah, je povsem možno, da bo tudi padel. Spoznanje torej ni samo prijetno, lahko je tudi boleče, zagotovo pa se iz njega nekaj naučimo.

Luna v ovnu je danes na svoji raziskovalni poti soočena z avtoriteto Sonca, ki je zaradi bivanja v kozorogu previdna in premišljena, Luni postavlja omejitve, dopoveduje ji, da njena svoboda ni neskončna, da so na poti pravila in jim mora prisluhniti.

Iz katere smeri prihajajo ta pravila, je odvisno od trenutnega položaja Sonca v naši natalni karti. Kako se bomo z njimi soočili, pa je odvisno od naše osebnostne zrelosti. Četudi Luna v ovnu težko komur koli prizna, da ima prav, je današnja planetarna postavitev namenjena prav temu, da se prebijemo skozi krizo identitete, ki jo povzroča soočenje z avtoriteto, pravili in omejitvami naše domnevno neskončne svobode, ter se ob tem nekaj naučimo. Namenjena je osebnostni rasti.

Preden bo Luna dosegla kvadrat s Soncem, bo začutila mešana čustva. Dopoldanski sekstil s Saturnom ji bo dal stabilnost, resnost, ki ne obremenjuje in sposobnost prilagajanja pravilom. Popoldan bo v kvadratu z Venero v kozorogu in trigonu z Marsom v strelcu. Napetosti prihajajo iz stikov z ženskim spolom in avtoriteto, ki jo s seboj nosi kozorog, sprostitev energij pa omogoča Mars, ki skozi znamenje strelca kliče k gibanju, raziskovanju neznanega, fizični aktivnosti, ki je sproščujoča in nam polni baterije. Stiki z moškim spolom so dobrodošli.

Danes se torej ognjene energije spodbujajo in navdihujejo, zemeljske pa jih pri tem omejujejo, ustavljajo, silijo k premisleku. Sprejmimo nauke, ki nam se ponujajo, prisluhnimo jim, pazimo na besede, ki prihajajo iz naših ust, prav tako se varujmo nepremišljenih potez, ki nas lahko vodijo v težave. Izberimo varne telesne aktivnosti.

Srečno v dnevu novih spoznanj!

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -