Nedelja, 8. 8. 2021 in močna mlada Luna v levu

Morda vas zanima

- Oglas -

Ste pripravljeni na nekaj odločnega, pogumnega, samozavestnega, kreativnega delovanja? Takšna je današnja mlada Luna v levu. In če dvomite vase, saj vam energije ognjenih znamenj niso najbolj domače, vam morda pomaga stavek iz zadnjega filma, ki sem ga videla: za delovanje je dovolj 20 sekund poguma. In teh 20 sekund zmore vsakdo med nami.

Luna je danes v levu, čez noč je oblikovala opozicijo s Saturnom v vodnarju, dopoldan jo čaka trigon s Kironom v ovnu, ko bomo z nekaj empatije uspeli pogladiti odnose, ki jih je včeraj zvečer najedel Saturn, opoldne kvadrat z Uranom, ob 15.50 pa znamenita konjunkcija s Soncem, ko Lune ne vidimo, saj vstopi v svojo temno fazo in se iz nje porodi kot mlada Luna.

V ponedeljek bo v konjunkciji z Merkurjem in opoziciji z Jupitrom, kar bo Luni v levu tik pred koncem poti na jezik položilo velike, pogumne, optimistične besede, nakar se bo ob 16.56 z vstopom v devico umirila.

V trenutku današnje mlade Lune v levu je zvezdno nebo nad Evropo poravnano tako, da bo Luna skupaj s Soncem, seveda prav tako v levu, v osmi hiši zodiaka. Tukaj govorimo o prispodobi smrti, notranje transformacije, dediščine in na sploh denarja, ki je skupna, ne samo naša last ter seveda tudi našem najbolj intimnem notranjem življenju s spolnostjo vred. Osma hiša je tudi hiša, v kateri planeti delujejo potiho, za zaveso, saj jim javno delovanje ni všeč in svoje aktivnosti raje skrivajo.

Luna s Soncem vred v takšnem položaju potrebuje globoko doživljanje, išče intimne kontakte, pri tem uporablja kreativen, igriv pristop, je polna entuziazma in si nikakor ne želi slišati besede “ne”. Nikakor. Razen, če morate prizadeti njen ponos in jo zavrniti.

Luni izzive prinaša kvadrat z Uranom v biku iz pete hiše ljubezenskih dogodivščin, otrok, hobijev, naše kreativnosti na sploh, na opozicijo Saturna iz druge hiše osebne lastnine, materialne varnosti, finančne (ne)stabilnosti pa lahko gledamo z nekaj več distance, saj je v trenutku mlade Lune precej oddaljena, čeprav še vedno delujoča.

Tandem Saturn kvadrat Uran nas bo spremljal še vse naslednje leto in spodbude k spremembam zadev, ki se zdijo trdne kot jeklo, a so že prerasle same sebe, se bodo nadaljevale. Glede na današnjo sliko, ki jo aktivira Luna v levu, se nujne spremembe dogajajo na osi denarja, ki nam ga manjka in nas Saturn sili k varčevanju, ter nenadnih impulzov, da bi zapravljali za naše hobije, dogodivščine, ljubice, otroke.

Kvadrat med Luno in Uranom ne glede na to, da se dogaja v fiksnih znamenjih, ki ne marajo sprememb in se jim težko prilagajajo, spodbuja prav to – radikalen, anarhističen, nenavaden, povsem drugačen odnos na osi med osmo in peto hišo, med seksom in ljubezensko dogodivščino, denarjem in načinom, kako ga bomo potrošili ali pa čustvenimi potrebami, ki jih lahko nepričakovano delovanje Urana iztiri in pelje na nova pota.

Največja pozitivna lastnost te mlade Lune je ogromna energija, ki jo nosi ter sposobnost, da ne glede na kaos dogodkov ne izgubi svojega zanosa, kar ji daje znamenje leva v kombinaciji z ascendentom v strelcu. Pripravljena je delovati, govoriti, čeprav jo okoliščine utesnjujejo. Njena transformativna sila je velika. Dobro jo uporabimo.

Prejšnji članekKava – pijača, ki prebuja
Naslednji članekSadna solata
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -