Nedelja, 8. 2. 2021, Potrkaj in povej

Morda vas zanima

- Oglas -

Dober večer v nedeljek, kakor smo pri nas poimenovali današnji kulturnu ponedeljek. Upam, da vam je kultura uspela biti in ostati smernica, po kateri se danes ravnate. In da poleg vsega ostalega niste spregledali vstopa 40 robocopov na ljubljansko Metelkovo ter vam je jasno, kam sega naslednja Saturnova akcija.

Ta vikend je naši ekipi Venera v kvadratu z Uranom prinesla manjša nesoglasja med dvema računalniškima vtičnikoma, zato naših objav in prizadevnih pisanj niste videli. Tudi roboti imajo čustva, bi skorajda lahko rekli ob tem nesoglasju med vtičniki in problemih, ki jih je tovrstna neusklajenost prinesla.

Podrobnosti tega tedna sledijo jutri, za današnji mirni spanec pa naj bo dovolj, če rečemo, da prihajajoči dnevi prinašajo več upanja in rešitev, ki nas peljejo na pravo pot. Razen aktivnih, morda jeznih ali vsaj ostrih izmenjav besed med Merkurjem in Marsom je skladnost energij visoka in zagotovo bomo opazili, da se vrata, neka vrata, končno odpirajo. Trkajte, trkajte, povejte svoje želje na glas! Obljubim, da vam bo uslišano.

Prejšnji članekŠpageti z regratom
Naslednji članekČokoladna torta
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -