Nedelja, 7. 3. 2021, Ladja po viharju

Morda vas zanima

- Oglas -

Dobro jutro!

Če vam je uspelo slediti sobotnemu namigu, ste se naspali in bi še malo spali. Padajoča Luna v strelcu se je prebila skozi trenutke negotovosti ter danes zjutraj vstopila v znamenje kozoroga. Pogled na svet je znova realen, čustva pod nadzorom, načrti na mizi. Današnjo Luno si predstavljam kot kapitana, katerega ladja je pravkar prestala vihar, mornarji se sušijo in popravljajo škodo, kapitan pa v svoji kajuti razgrinja karte, meri, riše, znova meri, zapisuje. Se pripravlja na morda še en vihar.

Luna v kozorogu se bo danes popoldan soočila z dvema povsem različnima razpoloženjema. Najprej jo čaka srečanje s Kironom, srečanje s svojo čustveno rano, ki krvavi namesto nas in nam vzbuja slabo vest. Od naših reakcij je odvisno, v kakšnem razpoloženju bomo zapustili Kirona, ta čustveno naporen trenutek. Zanimivo je, da Luno čaka še srečanje z Uranim, s katerim bo skozi aspekt trigona šla čez bolečino in se prepustila spremembi, ki je harmonične narave.

Videti je, da dan prinaša nepričakovano, nenavadno izbiro in spodobnost prilagajanja novim situacijam, novim prostorom, krajem. Zaupanje vase in v spodobnost, da lahko z intuicijo preplešemo labirint ali dva, je izpostavljena skupaj s potrebo po izražanju čustvene svobode. Raje delujmo mehko kot voda, a delujmo. Luna želi onkraj zamer.

Jutri, v ponedeljek, jo čaka prav prijeten dan in bo lahko izpeljala svoje praktične načrte. Prav bi bilo, če v današnjem dnevu ne bi obstali na občutkih neprilagojenosti, če strnemo, temveč da gremo naprej. Osvoboditev od nečesa bolečega naj bi bila ultimativen izkoristek planetarnih energij.

Srečno!

Prejšnji članekAvokadov namaz
Naslednji članekOmleta z divjimi šparglji in panceto
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -