Nedelja, 5. 9. 2021, Priprave na obdobje retrogradnega Merkurja

Morda vas zanima

- Oglas -

Smo v dnevu, ko bi bilo dobro, da sebi in svetu damo nekaj miru, se upočasnimo, baterije damo na polnjenje in pripravimo na torkovo mlado Luno v devici. Nedelja je naklonjena kreativnosti in druženju, saj je Luna še vedno v levu, vendar za svojo družbo izbirajmo ljudi, s katerimi se dobro razumemo in smo intuitivno povezani. Vsi ostali nas bodo iritirali, kar se bo jasno pokazalo popoldan, ko bo Luna v praznem teku in bo vse doživljala še bolj dramatično.

Dan je odličen za resno, natančno umsko delo ali tovrstne pogovore, kar prinaša trigon med Merkurjem in Saturnom, spodbuja pa tudi navale obsesivnih strasti, k čemur prispeva kvadrat med Venero in Plutonom, običajno z nekom, ki je povezan z našo preteklostjo in smo mu pred kratkim zaprli vrata, ga odrezali in seveda prizadeli njegov ego. Pustite jih v preteklosti in se ne odzovite na manipulativne, ljubosumne vzgibe, ki vzbujajo slabo vest. Naj se rane še naprej celijo.

Že jutri nas bodo planeti popeljali na bolj skladno, strastno ljubezensko pot ter v globoke, harmonične občutke. Torkova mlada Luna v devici prinaša osvoboditev, energično čiščenje nekega področja našega življenja in nov začetek, ki ne bo naporen in mu lahko brez skrbi sledimo. Torek pa je tudi dan, ko začenja Merkur v tehtnici vstopati v tako imenovano senčno fazo in se pripravlja na skorajšnje retrogradno gibanje. Začel ga bo 27. septembra, končal 18. oktobra, vmes pa skozi znamenje tehtnice iskal pogovore, sodelovanje, preverjal svoje odločitve in delal trdne, pravične sklepe. Predstavljajte si ga kot sodnika, ki tehta.

Retrogradni Merkur ni naklonjen novim projektom, nakupom, novim ciklusom, ki so povezanimi s komunikacijami nasploh. Če ste nameravali nekaj s tovrstnega področja začeti, to storite te dni. Med Merkurjevim obratom bomo šli skozi vse tisto, kar je že odprto in začeto. Ko bo te faze konec, bodo sledile nove odločitve, ki pa bodo podkrepljene z modrostjo in jim velja zaupati. Zato mirno naprej.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

Prejšnji članekBela kebab omaka z majonezo
Naslednji članekSkutni namaz s čemažem
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -