Nedelja, 4. 7. 2021, Malo iztirjena Luna in pot ljubezni

Morda vas zanima

- Oglas -

Dober dan – Luna je v biku in pada, včerajšnje dobre vibracije plesa z Jupitrom so le še spomin, jutranji kvadrat med Luno v biku in Venero v levu pa je prinesel prva nelagodna čustva dneva, morda tudi slabost ali utrujenost, ki jo bomo uspeli pregnati šele pozno popoldan.

Nelagodje bo kaj kmalu spodbudil še kvadrat Lune s Satunom, ki prinaša občutke oddaljenosti od ljubljenih oseb, konflikt med toplino bika in hladnostjo vodnarja, ki sega globoko v srce in vzbuja skrbi. V nas je nezaupanje, morda celo strah do nekoga, ki predstavlja starejšo osebo, avtoriteto, nekoga pomembnega v našem življenju, ki nam je nadrejen ali ga vsaj tako doživljamo.

Zgodaj popoldan se bomo uspeli otresti pretiranih skrbi, notranjih napetosti, tudi tesnobnosti in žalosti, saj Luna v biku oblikuje sekstil s Soncem v raku. To nam bo ugajalo, zelo ugajalo, saj bomo končno začutili nekaj prijateljske, skrbne naklonjenosti in jo vrnili nazaj v svet. Bik in rak oba razumeta, da je odnose potrebno zalivati, če želimo, da rastejo in se plemenitijo. Presežimo dvome in razdvojenosti, ki so nas obkrožali dopoldan, ter dajmo priložnost vrtnarju, da se izkaže.

Dneva še ne bo konec, saj nas čakata še konjunkcija Lune z Uranom v biku in, auč, kvadrat z Marsom v levu. Glede na to, da so v zraku še vedno močno prisotne energije kvadrata Marsa in Urana, lahko pričakujemo, da nas bo kombinacija popoldanskih energij znova iztirila, le da je tokrat na vrsti resnica, ki brbota v loncu in dviguje pokrovko. Možni so občutki jeze, nekontrolirane energije, nepričakovanih dejanj, pozornost velja nameniti rokovanju z ostrimi predmeti in prehitri, nervozni vožnji.

Dan nam namenja tudi priložnost, da se soočimo z našim ranjenim egom. Ja, kaj naj rečem. Dan je pester, čeprav je nedelja in smo zaspani in si ne predstavljamo, da je okoli nas toliko interakcij. Sonce v raku v kvadratu s Kironom v ovnu govori o konfliktu med potrebo po varnem, znanem udobju, ki ga doživljamo običajno v okrilju družine, in individualnimi potrebami ranjenega ovna, ki jih družina ne more povsem zadovoljiti. Morda zato, ker je oddaljena, nas ne razume, nam ne more priti naproti. Če je le mogoče, ponudimo tolažbo, razumevanje in dan končajmo skladno s sekstilom Venere in severnega Luninega vozla. Ljubezen nam kaže pot iz morebitne zmede in napetosti, vodi nas na pot naše prihodnosti. Zalijmo to nežno bilko, prisluhnimo njenim potrebam.

Srečno in lep dan!

Ko se znajdemo na križišču poti, do katerega nas pripelje življenje, in ne vemo, katero izbrati, je osebni astrološki nasvet kot modra prijateljica, ki te posluša in tudi razume. Piši ji na alenka@znam.si

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -