Nedelja, 31. 10. 2021, Luna v devici in njena čarodejstva

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna nam danes sije iz znamenja device ter se ima prav lepo. Je v skladnem, prijateljskem odnosu s Soncem v škorpijonu, kar je naklonjeno sodelovanju in usklajenemu delovanju med pridno, delovno, skrbno devico ter globokim, strastnim, vedno nekoliko skrivnostnim škorpijonom.

Čustvene potrebe so umirjene in zadovoljene, če le dobimo priložnost, da se povežemo skozi pogovore, poglobimo medsebojno zaupanje, si delimo drobne detajle vsakdanjega življenja, ne nazadnje odnesemo smeti, poskrbimo za hrano, hišne ljubljenčke in tako umirimo nekoliko sitno devico, ki ima pogosto težave s popolno sproščenostjo, če zadeve niso na svojem mestu. Sonce v škorpijonu si želi miru, predvidljivih poti, znanih ljudi, kar po eni strani niti ni veliko in lahko v teh prazničnih dnevih, ko smo več doma, tudi dosežemo.

Popoldanski trigon med Luno in Uranom nam pravi, da je dobro, če storimo nekaj drugačnega, pa naj bo to izlet nekam, kjer še nismo bili, v družbi, ki je ne poznamo, ali pa ustvarjanje nečesa novega, česar smo se doslej morda že lotevali, pa nam ni šlo najbolje od rok. Rezultati vseh teh novih, drugačnih, nenavadnih dogodkov so pozitivni in dobri.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -