Nedelja, 31. 1. 2021, Kako zatreti individualnost

Morda vas zanima

- Oglas -

Luna: padajoča in v devici.

Barve: odtenki rjave in zelene barve, tudi bela barva.

Kamen: žad, lapis lazuli, modri topaz, jantar, jaspis, karneol, ahat, ametist.

Dišave: lavanda, limonina trava, kokos, cedra, limona, kamilica, melisa.

Dobro jutro. Današnja Luna v devici bo poskakovala med energijami Neptuna in Plutona, med zmedenostjo in zasanjanostjo ter notranjo močjo in odločenostjo, da dan končamo z dejavnostjo, ki nas bo opolnomočila. Če lahko, izbirajmo okolje, ki bo podprlo naše sanje, ideje, zamisli, v nasprotnem bomo veliko energije izgubili na pojasnjevanje namesto na delovanje in sledenje dobremu notranjemu občutku.

Pred jutrišnjim napetim srečanjem z Marsom bo danes Sonce že doživelo spor z Lilith in osvežilo napetosti med bikom in vodnarjem. Naše ekspresije se bodo srečale s kritiko, zavračanjem, tudi poskusi nadzorovanja najbolj individualnih, unikatnih delov nas samih. Ni nujno, da bo iz tega nastal velik spor, bo pa energija dveh nasprotujočih sil še kako otipljiva. Odkrito izražanje, opozarjanje na socialne stigme sovpada tudi z zahtevami učencev, staršev in učiteljev, naj se šolarji jutri vrnejo v šole. Na kar bodo po širni državi opozorili že danes.

Kako se bo jutri Sonce počutilo ob dinamičnem aspektu, kot je kvadrat z Marsom? Mars nam lahko da pogum, odločnost, željo po vodenju, takšen “fajterski” duh, pri čemer pa zaradi kvadrata moramo premagati prepreke. Ravno v tej frustraciji, ki jo bomo srečali pri prizadevanjih po akciji, je ključ, saj nam lahko ovire prehitro vzamejo pogum in omajajo to veliko odločnost.

Glede na to, da bomo jutri pozdravili tudi prehod Venere v znamenje vodnarja, bo to znamenje in vse, kar s seboj prinaša, navdihnjeno s kraljico ljubezni in lepote, ki bo širila univerzalne vibracije naklonjenosti, tovarištva, prijateljstva, sodelovanja med ljudmi. Ne bo je več privlačila kozorogovska energija oblasti in podrejenosti, temveč vsesplošna vprašanja človeške dobrobiti in medsebojnega razumevanja. Super je, da moč kozorogovskih energij vse bolj popušča in da se premikamo na manj omejujoča področja delovanja. Besede bodo imele neverjetno moč. A bodi zaenkrat o tem dovolj. Gremo preveriti, kako na revolucionarnega duha vpliva današnji mraz. Nas bo deset, sto ali tisoč? Plakat “Hočemo v šolo” je pripravljen.

Srečno!

Prejšnji članekRuske kape
Naslednji članekKonopljika, navadna
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -