Nedelja, 3. 10. 2021, Luna v devici peče palačinke

Morda vas zanima

- Oglas -

Pred nami je precej trezen, racionalen dan, v katerem pa je priporočljivo, da ravnamo previdno, z občutkom in drugim ne stopamo na prste.

Luna še vedno pada in je danes v devici. Pripravljeni smo na gospodinjske opravke, urejanje, sortiranje stvari, na plan bodo skočile domače naloge, racionalnost se bo mešala s čustvi. Luna v devici potrebuje red na vseh ravneh življenja, vendar ji danes priporočamo, da ne pretirava.

Sonce je namreč v opoziciji s Kironom in naše moči niso na višku. Malo smo utrujeni, nežni in občutljivi ter hitro stvari jemljemo osebno.

Vzamimo si tudi nekaj časa samo zase, da pospravimo miselne predale in se pripravimo na nov teden.

Kakšen bo ta? Močan. Pluton bo prvi v nizu retrogradnih planetov, ki bo ta teden spremenil smer in postal direkten. Dogodek je na vrsti v sredo in nam bo prinesel pomembno psihološko olajšanje, osvoboditev od kopanja po preteklosti in pot naprej iz lastnega pekla ter sadistično-mazohističnih nagibov.

Venera bo v četrtek stopila v znamenje strelca in se osvobodila temnih misli, globokih, včasih premočnih ljubezenskih potreb. Če smo se doslej do kosti predajali našim partnerstvom ter pričakovali popolno predanost, nastopa obdobje bolj svobodnih odnosov. Strelcu je svoboda oziroma občutek svobode najpomembnejši in nima smisla, da mu nadenemo uzde, saj nam bo pobegnil. Dovolimo sebi in drugim svobodo, saj bomo tako bolj privlačni za nove snubce in obstoječe partnerje. Poiščite skupno aktivnost, šport, dinamiko, ki vas povezuje. Dajte ljubezni zrak, da zadiha in se sprosti bremen. Verjetno je prav to tisto, kar po tem težkem obdobju Venere v škorpijonu vsi potrebujemo.

Prejšnji članekDomače lepinje
Naslednji članekKuhano belo vino
- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -