Nedelja, 3. 1. 2021, Še en podarjen dan

Morda vas zanima

- Oglas -

Čudovito dolg vikend se končuje z Luno v devici, ki se bo polna novih idej in energije odlično počutila v svoji znameniti skrbi za vse okoli sebe in še kaj zraven. Te novoletne počitnice so resnično sedle na svoje mesto in nam omogočile, da se sestavimo. S ponedeljkom se bodo začele naše zgodbe pospeševati, kar je treba sprejeti kot naravni cikel življenja. Spremembam sledijo mirna obdobja in tem znova živahnejša. Zdaj je čas dogajanja, ki nam bo nedvomno prineslo nekaj novega, a nam bo obenem že februarja ponudilo priložnost za umiritev misli in skrbno analizo januarskega dogajanja. Trenutni poudarek je na informacijah, Merkur, njihov prinašalec, pa je v kozorogu. Informacije, ki jih prinaša, niso lahkotne in ne žlobudrave. So iskrene, redkobesedne in tudi avtoritativne. Ne prizanašajo, ne pojasnjujejo. Lahko spremenijo svet in nas same.

Skrivalnice, omejitve, obljube in upori so tema prihodnjih dni. V tem vrstnem redu. Informacija je sveta in obenem najbolj prilagodljiva, manipulativna, spremenljiva zgodba na svetu. Do petka jo uporabljajte previdno, ostanite zvesti svojim načelom in skušajte se izogibati manipulavnim dejanjem. Skozi kozoroga so ta povezana z denarjem, statusom, ugledom, položajem v družbi. Če nam v roke pride nekaj pomembnega, pokažimo spoštovanje in se primerno obnašajmo. Po pregovoru “Kar je manj, je več” velja ravnati tudi tokrat.

V petek bodo informacije, ki smo jih prejeli ali oddali, skozi dinamiko s planetom Mars dobile izziv, spodbudo, ki bo zahtevala ukrepanje, reakcijo. Ker bo zraven v zgodbo na harmoničen način vpletena še Venera, ki bo iz veselega strelca komaj stopila v znamenje odgovornega kozoroga in se na vrat na nos po dolgem času spet srečala v lepi dinamiki z Marsom, je verjeti v otipljivost prav tako težko pričakovane usklajenosti med moškim in ženskim principom.

Če le provokacija Merkurja, ki se vse težje drži zaobljube o tišini in skrivnostnosti ter vse bolj potrebuje odkrito komunikacijo, ne bo naletela na slab odziv naenkrat zelo resne Venere, ki ne bo razumela njegove norčavosti, in trenutno zelo utrujenega Marsa, ki se najraje par dni ne bi premaknil. Ta bojevnik se v sredo poslavlja od dolgih, kar pol leta trajajočih izzivov v ovnu in si od srede, ko pride na domnevne počitnice v bika, želi hrane, spanja, ugodja, še več hrane … Ker si počitnice predstavlja drugače, kot se bodo zgodile, si velja sedaj nabrati Marsovih moči in si prizadevati najprej za notranjo in za tem za zunanjo harmonijo. Časa imamo do srede prihodnjega tedna, ko bo Mars dobil svoj pospešek.

Postani sprememba, ki jo iščeš – tu nekje se skriva resnica. Ne provocirajmo po nepotrebnem novih, komaj rojenih energij, temveč z njimi ravnajmo spoštljivo in zaenkrat do petka več opazujmo in manj govorimo.

- Oglas -

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

- Oglas -

Ne spreglejte

- Oglas -

Morda vas zanima tudi

- Oglas -